Waar is Esther?

Alleen thuis. Zonder man. Zonder kinderen.

Eerst even een stukje:

Vervolgens lekker in:

Een spookje? Nee hoor, een:

Daarna een gezonde:

Lekker languit op de:

En tenslotte helemaal alleen in het grote:

34 thoughts on “Waar is Esther?

 1. Haha! Paul is op stoeremannenkamp voor zijn werk (zit op een booreiland) en de kinderen sliepen een nachtje bij oma ivm met afwezigheid andere oma (waardoor ik geen oppas had).

  Bijzonder lekker rustig.

  Leuke he, dat ik er deze week een thema-week van heb gemaakt πŸ˜‰ !

  Like

 2. 1) nieuwe schoenen kopen.
  2) de sauna
  3) rol in de Phantom
  4) bak konijnenvoer
  5) deurmat
  6) washok.

  πŸ˜‰ πŸ˜‰ Heb ik wat gewonnen?

  Like

 3. Het allerlekkerste van “een-keertje-alleen”?
  Pontificaal, diagonaal, alle-dekens-voor-mij-alleen, geen-gesnurk-om-me-heen in het grote bed liggen. Da’s echt genieten! πŸ˜€

  Like

 4. Brrrrrr, als biebmiep griezel ik helemaal als ik zie hoe je je boek mishandelt!! (bij het bad). Opengevouwen en plat op de rand gelegd, hiervan ‘breekt’ de rug kapot. Klap je boek liever dicht met een boekenlegger ertussen, blijft het veel mooier.

  Like

 5. Ik herken de kaft het is nl. “De Vliegeraar” krijg ik dan ook een prijs? πŸ˜€
  Ik ben er nu ook in aan het lezen. Prachtig…….
  Ben ook een biebmiepje maar heb er niet zo’n moeite mee dat je het op de badrand legt. Het is zo te zien je eigen ex. en geen bibliotheekboek daar moet je natuurlijk wel voorzichtig mee zijn.

  Like

 6. Leuke strip zeg. Het zou zo ik zelf kunnen zijn met dat boek op de badrand πŸ™„ . Ik ben nu bezig in De Gouden Kooi. Tot zover een errug goed boek. Je hoort er nog meer over.

  Like

 7. Kan me nog herinneren dat we ‘vroeger’ klassikaal nieuwe boeken moesten openvouwen: eerst in het midden, dan eerste kwart en dan derde kwart.
  Het is er wel ingeramt want ik betrapte mezelf er laatst op bij een zelfgekocht exemplaar.
  Die van de bieb durf ik zo niet op de rand te leggen van het bad. Het is al erg genoeg dat ik ‘m soms meeneem naar de wc… 😳 😳 😳
  (Nee, ik zeg niet van welke bieb)

  Like

 8. [quote:09b1a468a7=”Anonymous”]Kan me nog herinneren dat we ‘vroeger’ klassikaal nieuwe boeken moesten openvouwen: eerst in het midden, dan eerste kwart en dan derde kwart.
  Het is er wel ingeramt want ik betrapte mezelf er laatst op bij een zelfgekocht exemplaar.
  Die van de bieb durf ik zo niet op de rand te leggen van het bad. Het is al erg genoeg dat ik ‘m soms meeneem naar de wc… 😳 😳 😳
  (Nee, ik zeg niet van welke bieb)[/quote:09b1a468a7]

  Je weet toch wel dat de biebs onderling de boeken met elkaar ruilen om de zoveel tijd. πŸ˜‰

  Like

 9. Hihi, vandaag was bij de Super de Boer de fiscus te koop!!

  “Koop snel!!
  Fiscus
  Per plant 6,95”

  Ik heb er hartelijk om gelachen πŸ˜‰

  En boeken, tsja…. Ik ben er ook ziekelijk zuinig op (lees: als mijn boek in mijn tas gaat, gaatie eerst in een plastic zakje…:$), maar als ik een boek uitleen, ga ik geen eisen stellen. Ik kan het wel asociaal vinden dat mensen slecht met andermans boeken omgaan (no offence Esther!), maar zou er nooit boos om worden. Dat is het risico van uitlenen!!

  Like

 10. Ik vind dat jullie eigenlijk wel gelijk hebben. Wat ik met mijn eigen boeken doe is mijn zaak, maar op geleende boeken kan ik best wat zuiniger zijn.

  En voor de buurvrouw zal ik ter compensatie een nieuw boek kopen (maar wel een ander want dan kunnen we er twee samen lezen πŸ˜€ )

  Like

 11. HΓ© wat is dat nou? Geen nieuw stukje? ‘t Is bijna niet te geloven; het lijkt erop dat Esther nu eens een Γ©chte dag vrij heeft genomen. Man weg, kids weg, de PC (het raam? πŸ˜‰ ) uit, gewoon lekker geen enkele verplichting. Groot gelijk heb je!
  Een heel fijn weekend gewenst! Enjoy!

  Like

 12. Oh….
  Voortaan toch eerst even de eerdere reacties lezen voordat spuit elf reageert. Ik was de enige dus niet die het was opgevallen. πŸ˜•

  Like

 13. Na alle eerdere reacties even gelezen te hebben moet ik toch concluderen dat je toch beter het boek in het bad kan laten vallen dan de camera.

  O, zal ik me trouwens even bekend maken?! Deze afzender geldt dus ook voor de eerdere 2 posting. Tsjonge… lekker bezig vandaag zeg, geloof dat het tijd wordt om de laptop voor vandaag dicht te klappen.

  Like

 14. Hihi Goeroe, dat van die camera had ik me ook al bedacht!!!

  :S Hoeveel tijd wij wel niet besteden aan het analyseren van Eshter’s foto’s..!! Zou dat met medicijnen op te lossen zijn..? πŸ˜‰

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s