6 thoughts on “Muziek der sferen

 1. Ligt het aan mij, of wordt het aatal lezers minder? Het kan ook zijn dat er minder gereageerd wordt ofzo. Kan jij dat eigenlijk zien Esther, via een soort tabelletje. Op welk moment van de dag je bijvoorbeeld het meest gelezen wordt?

  En nog even een vraagje.. Als ik dan toch bezig ben 😉 .. Toen je nog bij Viva.nl schreef is mij één stukje heel erg bijgebleven. Ik heb geen enkel idee waarom. Het stukje ging over een middag op straat en over een vrouw met een rode paraplu. Heb je het stukje nog? Zou het graag nog eens lezen!

  Er was ook een site waarop je oude stukjes terug kon halen toch? Ook die site heb ik niet meer.. Iemand anders misschien wel?

  Groetjes!

  Like

 2. Toet! 😀

  Romy; volgens mijn statistieken is het aantal lezers juist toegenomen. De reacties worden misschien iets minder, maar die gaan meestal in een soort golfbewegingen. Het ‘stukje’ van vandaag is natuurlijk ook niet iets waarop veel te reageren valt. En in het weekend wordt sws altijd minder gelezen en gereageerd; blijkbaar lezen veel mensen nog altijd op hun werk. Soms ben ik ook wel verbaasd, wordt er op een heel raar stukje opeens heel veel gereageerd en op een stukje waar ikzelf erg om moet lachen (zoals het stukje over de peterselieplant) nauwelijks. Maar goed, lezers gaan natuurlijk ook niet elke keer vertellen dat ze ergens om hebben moeten lachen.

  Ik kan me dat stukje over die rode paraplu nog wel goed herinneren. Ik heb alles teruggezocht op viva wat ik heb (vanaf bevalling tot ik daar stopte) maar daar stond hij niet bij. Weet jij nog wanneer het ongeveer was? Als ik hem nog tegenkom zal ik hem plaatsten, o.k.?

  Like

 3. Ik zou niet meer weten wanneer het ongeveer was, helaas. Ik hou het in ieder geval in de gaten, misschien dat je hem nog eens tegenkomt.. Zou leuk zijn 😀

  ❗ Goed trouwens dat het aantal lezers juist is toegenomen!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s