Tuffie II

De eerste ruzie over de vogel is een feit.

Kom ik gister thuis uit mijn werk, staat me daar toch een geváárte in de woonkamer. Niet normaal. Had Paul een middag vrij genomen. Was hij een nieuw huis voor Tuffie gaan kopen. Hij had me er wel over gebeld hoor, maar goed. Wist ik veel dat hij met zo’n bunker aan zou komen?! Ik schrok me werkelijk dood.

Paul werd chagrijnig van mijn reactie. Wat ik op zich wel kan begrijpen. Hij dacht dat het een leuk initiatief was. En hij verwachtte alle lof. Natuurlijk. Maar ik kon er toch ook niets aan doen dat ík het ding foeilelijk vond?! Ik bedoel, ik zag mezelf al veertien tot twintig jaar (want zo oud wordt een valkje) tegen die Judaskop aankijken.

“Ik kan er verdorie geeneens de vogel in terugvinden,” snauwde ik.
“Het is ook nóóit goed,” mopperde Paul.

22 thoughts on “Tuffie II

 1. Qua lelijkheid vind ik ‘m wel mee vallen, maar hij is wel ontzettend groot.

  Kon ook echt een aktie van mijn vriend zijn.
  Probeert zelf initiatief te tonen (op mijn verzoek), maar komt altijd met net het verkeerde thuis. Het is volgens hem nooit goed.
  Is het meestal ook niet 😳
  Tsja valt niet mee om aan de eisen van een vrouw te voldoen 😉

  Like

 2. Ooooh, errug, je kunt niet eens meer fatsoenlijk aan tafel zitten! Een voordeel wel, de kinderen kunnen het wel goed zien zo, de kooi begint laag bij de grond!

  Like

 3. Ik stel voor de stemming onder te verdelen in vier categorien:

  1) diervriendelijkheid (ik geef een negen)

  2) este(r)tetisch (ik geef een drie)

  3) kindvriendelijk (een acht)

  4) duidelijk gekozen door man (een tien)

  Like

 4. nou ja dat schreeuwt natuurlijk wel om een vriendje voor Tuffie want in je eentje in zo’n enorme kooi….. da’s wel erg eenzaam hoor! 😆

  maar kbent met je eens hij is wel erg groot……

  Like

 5. Tja, wat zal ik zeggen. Helemaal Jan dit, zou precies hetzelfde doen en ik zou net als jou not amused zijn. Probeer blij te zijn met het feit dat ie een witte kooi heeft gekocht en geen knalblauwe ofzo.

  Like

 6. Ik vind de kooi ook helemaal niets, maar is dit niet gewoon de consequentie van zo´n vogel? Of zijn er ook wel mooiere kooien? Ik weet er niets van hoor en bij mij komt er ook geen vogel in huis. Al was het alleen maar om zo´n geval in de huiskamer 😉

  Like

 7. Tja, mannen hè?! Ongetwijfeld heel goed bedoeld, alleen is het resultaat niet echt je van het. Maar ja, voor de vogel is het natuurlijk wel super!

  Like

 8. Wel uitkijken hoor met verven, straks ligt het vogeltje met z’n pootjes omhoog in de kooi! Wat vind je van wieltjes onder de kooi, kan hij nog eens verkasssen

  Like

 9. nou ben ik toch wel erg nieuwsgierig. Maar ik kan de foto’s van Esther nooit zien. Iemand enig idee hoe dit kan en of ik er iets aan kan doen? Alvast bedankt! (volgens mij zie ik alle andere dingen op de vrouwonline site wel)

  Like

 10. hm, dat is echt wel raar, dat je die foto’s niet kan zien zeg. Het zou aan de instellingen van je computer kunnen liggen (dat hij bepaalde afbeeldingen blokkeert) maar goed, dat kan ik vanaf hier ook niet zien.

  Stuur me anders een mailtje, dan mail ik ze je wel! 😀

  Like

 11. Zo schat, jij zat nog laat achter de Pc 😀 !

  (Nee hoor, het was Paul niet, die lag op dat tijdstip heerlijk naast me te knorren.)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s