18 thoughts on “Rammelende huwelijksklokken II

 1. Ja Goose, maar ik ga natuurlijk geen trouwjurk kopen om vervolgens niet te gaan trouwen, dat vind ik een beetje sneu.

  Maar die opmerking van gister over die bruidsmeisjes heeft me aan ‘t denken gezet. Ik kan natuurlijk toch gewoon trouwen en een leuk tuinfeest geven. Ik bedoel, ‘t is mijn feest dan toch?!

  Hm. Nou Paul nog.

  Like

 2. Foto is trouwens best aardig gelukt… vinden jullie niet? Voelde me vanochtend wel een bietje opgelaten hoor, stond ik daar de eltalage te kieken.

  Like

 3. Had jouw eigen reactie nog niet gelezen.
  Je kan ook gewoon een tuinfeest geven zonder te trouwen, een symbolisch “feest voor de liefde”. Met natuurlijk deze mooie jurk en laarzen aan.
  En voor de meiden is er vast ook een mooie jurk!

  PS Wij hebben het er over gehad om binnenkort onze zes-en-een-kwart-jarige bruiloft te vieren omdat we nu zoveel nieuwe leuke mensen hebben leren kennen die destijds niet bij de bruiloft waren. En we hebben zo’n leuk grand cafΓ© gevonden waar we het kunnen vieren… πŸ˜‰

  Like

 4. Voor Paul:

  He Paul
  Heb je de foto’s al gezien, dan moet je Esther toch wel ten Huwelijk vragen. Geweldig, de meiden als bruidsmeisjes, Romantischer kan echt niet.
  En tevens verwacht ze het nu toch niet meer, dus is het helemaal een geweldige verrassing.

  Voor Esther:
  Ik zie je de jurk en laarzen al helemaal aan hebben, erg mooi.

  Liefs rooie Francis

  Like

 5. Ja dat is duidelijk. Kopen en trouwen.
  Jij moet hem vragen en je dochters laten meehelpen, dan kan hij
  niet weigeren. Succes. πŸ˜†

  Like

 6. Als Paul deze jurk en de laarzen ziet kan hij niet anders meer als op z’n knieΓ«n vallen en jou ten huwelijk vragen ! πŸ˜† en de meiden zouden natuurlijk fantastisch zijn als bruidsmeisjes, moet je wel opschieten, voor je het weet is de zomer voorbij en word het niks meer met dat tuinfeest !

  Like

 7. Moet je niet eerst checken of ze de laarzen wel in jouw maat hebben, hoewel …. zo hard zullen ze niet de winkel uitvliegen. Gewaagde outfit zo bij elkaar, zou het zelf nooit durven dragen (maar ik ben ook veel te basic, dus vandaar πŸ˜€ ) maar jij kan het zeker wel hebben. Maar hoe leuk de outfit ook is, volgens mij blijf je gewoon ‘ongetrouwd’ …. soort principekwestie .. of niet ?

  Like

 8. Kopen die handel, je geeft gewoon een zomers tuinfeest en wie weet nou dat die jurk in een bruidszaak is gekocht? Alleen wij toch πŸ˜‰

  Like

 9. Ja, en hij reageerde helemaal niet. (Behalve dan de vraag of ik soms ‘in’ de bruidswinkel was geweest, omdat de foto zo goed gelukt was.) πŸ˜₯

  Like

 10. aiaia moeilijke kwestie, mijn ervaring is: hoe meer je laat blijken dat je iets verwacht van manlief (een huwelijksaanzoek! een ‘JA Es ik wil je zien in deze jurk!’ ) hoe meer hij denkt: ‘dus niet’….
  Dit vereist iets heel subtiels….
  En hij is zo gaaf die jurk, echt geweldig!
  Ben zelf nogal traditoneel getrouwd, was erg leuk hoor, maar heb daarna vaak gedacht dat als ik nu zou trouwen ik het veel minder traditioneel zou aan pakken en daar zou deze jurk zich perfect voor lenen!

  Like

 11. LEUK, ESTHER!! 8) Totally you, al klinkt dat belachelijk om te zeggen tegen iemand die je uitsluitend eenzijdig, via het wereldwijde web kent πŸ˜† …!!
  Je moet ‘m kopen, niet om in te trouwen maar om een fanatastisch feest in te vieren met je dierbaren. Een soort Thanksgiving, maar dan op z’n bruilofts πŸ˜‰ Wanneer jullie tig jaar samenzijn, of juist alleen maar om te vieren dat jullie het goed hebben samen! Voor de meiden ook fanatastisch om eens een dagje helemaal uitgedost als mini-prinsesjes uitgedost te zijn. Ik zie het al helemaal voor me.
  Proost!
  Het zou je geweldig staan.

  (Trouwens……….: Ik ben ook getrouwd met een heel groot tuinfeest, dat (volgens de gasten) helemaal niet bruiloftachtig was. Alleen een of andere gek met een witte jurk gaf die indruk. Verder gewoon mooi weer, barbecuen en onbeperkt drank. Met vuurwerk en heeeeeel veel gelukwensen was het echt een prachtige dag, ik vind het nog steeds indrukwekkend, de energie van zo’n dag. Terwijl ik me net zo goed had kunnen voorstellen dat we nooit getrouwd zouden zijn.)

  Like

 12. Ik weet niet beter dan dat je ontzettend niet wilde trouwen altijd. Dus laat je hoofd niet op hol brengen door een jurk en paar laarzen. Kijk eerst goed v binnen of je qua standpunt echt wel zo verandert bent… En anders gevoel afkopen met ander paar hele coole dure laarzen ;-).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s