Herkenbaar?

Een zaterdag-situatie:

Na dagen knutselen aan een ingenieus (maar in mijn ogen totáál onnodig) afzuigsysteem in de kelder (“kijk eens hoe mooi, die buizen, echt industrieel”) is Paul klaar en helemaal tevreden. “Heel praktisch als we een keer moeten frituren!”

Ik knik instemmend, kijk bewonderend, en zeg dan: “Heel prachtig schat. Heel hándig ook. En wil je dan nu alsjeblieft dan eindelijk de Wc-bril repareren?”

5 thoughts on “Herkenbaar?

 1. Ik moet altijd lachen om die acties van Paul! Maar hij maakt het tenminste àf, die van mij begint ergens aan en presteert het om van het lulligste klusje een 6 jaren plan te maken 😉

  Like

 2. ik ben verbaasd dat er in De Kelder gefrituurd mag worden! 😀 😀

  t zou inderdaad veel handiger zijn geweest om eerst de wc bril te repareren, maar eh Esther…. das een klusje van nix, waarom doe je het zelf niet als je er op moet wachten? Kan je heel trots zeggen dat jij de nuttige klussen in huis doet 8)

  Like

 3. Hekenbaar?

  Maar wel heRkenbaar inderdaad 😉
  Bij ons ging het vandaag als volgt, 2 wkn geleden kreeg ik verjaardagsgeld, ik had mijn oude fiets verkocht, tijd voor een nieuwe. Naar de Makro… waar komen we mee thuis? Een flatscreen tv 🙄

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s