La Mindy

Over superhelden gesproken.

Vanmiddag gaan Lizzy en ik naar de theatershow van Mega Mindy. En voor wie La Mindy niet kent; ze is een échte superheld! In een roze (!) pakje, en met wapperende krullen, vliegt ze stad en land af om ons te bevrijden van allerhande tuig en gespuis.

Mindy’s alter ego Mieke (‘girl next door’ wanneer geen superheld) is politieagente. Ze is in ‘t geheim verliefd op collega Toby, maar díe heeft het natuurlijk weer de hots voor de stoere Mega Mindy. Balen! Mieke schrijft er vaak over in haar dagboek, wanneer ze mijmert over haar eerste kus.

Girlsstuff
dus, die Mega Mindy. Hartstikke populair onder meisjes van ongeveer nul tot honderd. Iedereen wil tenslotte wel een roze superheld zijn. Niet voor niets vliegen de Mega Mindypakken als warme broodjes over de toonbank. (Let op, tegenwoordig ook in volwassenmaten te verkrijgen!)

En vanmiddag gaan we haar zien. In het echt. In het roze. Met Toby. Ze gaat haar leuke liedjes zingen (“Ik ben Mééééga Mindy, ben een echte superheld”) en waarschijnlijk vangt ze hier of daar wel een boef. Ik heb zelfs begrepen dat z gaat vliegen! Supercooldude.

Maar goed. We zullen het vanmiddag beleven. De kaartjes liggen al weken in de kast en één ding is zeker, hier in huis is een klein meisje érg opgewonden.

En Lizzy heeft ook veel zin! 😉

10 thoughts on “La Mindy

 1. Hier ook een zesjarige MM-fan. Met pak (gekregen op haar verjaardag van Pake en Beppe, de mazzelkont). Ze is er helemaal weg van, zeer cute.

  Like

 2. Ja lachen he Mega Mindy. Ik heb een zoon van 4 jaar en die is ook helemaal weg van Mega Mindy en heeft voor zijn vierde verjaardag zo’n pak gevraagd en gekregen. Ik en hij natuurlijk 😀 wilde ook naar de Theatershow maar was te laat met bestellen. Ook wel grappig is dat hij zijn eerste schooldag het Mega Mindypak aan wilde maar dat heb ik voor zijn bestwil uit zijn hoofd kunnen praten 😀

  Like

 3. Tja, wat kan ik er over zeggen, het was erg leuk! Liz had niet helemaal haar dag (ze voelde zich niet zo lekker) maar ze heeft ademloos zitten kijken. Echt een show, mooie decors, leuk verhaal etc. Ook erg leuk om met je dochter ‘naar theater’ te gaan, heel speciaal. De zaal, het podium, de rode stoelen, Lizzy keek haar ogen uit.

  Wel jammer dat Mega Mindy aan ‘t einde niet opkwam (alleen Mieke), dat het doek niet nog even openging voor foto’s en/of dat Mieke of Mindy zich na afloop even tussen de kinderen mengde om tekeningen ed. in ontvangst te nemen.

  Overigens vond Liz ‘Professor Edelstein’ de Duitse diefbaas, een beetje eng. Dus dat kan ook nog!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s