Ze lijken ook allemaal op elkaar!

En daar sta ik weer.

Op de parkeerplaats van het postkantoor. Driftig drukkend op het knopje van mijn centrale deurvergrendeling. Mopperend op de auto die voor me staat. “Waarom dóe je het nou niet?”

“Mag ik even?” vraagt de vrouw. Terwijl ik een stap opzij doe, opent ze haar portier en stapt in. Gegeneerd loop ik naar het andere groene peugeotje, dat enkele plaatsen verderop geparkeerd staat.

Wanneer leer ik nou eens te onthouden waar ik mijn auto parkeer?!

5 thoughts on “Ze lijken ook allemaal op elkaar!

  1. Ja! Ik kan weer lezen! Werk op een apple en met de verandering van vrouwonline kon ik heel de week niks zien hier…Miste m’n dagelijkse blogdosis echt: een teken dat je het super doet wat mij betreft!

    Like

  2. Ja! Ik kan weer lezen! Werk op een apple en met de verandering van vrouwonline kon ik heel de week niks zien hier…Miste m’n dagelijkse blogdosis echt: een teken dat je het super doet wat mij betreft!

    Like

  3. Ik heb iemand gekend met wie ik wel eens mee reed, en met wie ik de eerste paar keer op de terugweg eerst alle rijen op alle etages van de parkeergarage langs moest, waar zij dan steeds op de elektronisch afstandbestuurde autosleutel klikte om te zien of er een voertuig met zijn lichten knipperde. Ik rijd zelf geen auto, maar na twee keer had ik me aangewend om zelf te onthouden waar het ding stond. (Was wel veel minder grappig trouwens 🙂 )

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s