Hoe beleven wij seks?

In het boek In bed of op de keukentafel lees je verhalen van vrouwen van elke leeftijd, geloof of seksuele geaardheid die vertellen over hun beleving en gevoel bij een vrijpartij. Wat maakt hen onzeker? Hoe komen zij het liefst klaar? En kunnen zij het alleen doen met mannen (of vrouwen) van wie ze houden?

De 28 verhalen geven je het ene aha-moment na het andere, want volgens de schrijfster zullen we verbaasd staan van de verschillende sekslevens. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je op je 35e verliefd wordt op een vrouwelijke collega. Hoe ga je daarmee om? Dat is een van de vrouwen uit het boek overkomen.


Daarnaast kan je man vast ook wel wat van dit boek leren. Want wat weten zij nu eigenlijk van de handelingen, emoties en belevingen van een vrouw tijdens de seks?

 • Titel: In bed of op de keukentafel

 • Auteur: Corine Koole

 • Uitgever: Uitgeverij Balans

 • Bestel het boek hier.

  7 thoughts on “Hoe beleven wij seks?

  1. Ach ja, je hebt personen die er graag van wil leren. Maar als dat niet hoeft, dan blijf je gewoon bij waar je was. Gewoon je eigen weg volgen.

   Like

  2. Wat seks kan nog heel lekker zijn,en met mijn bijna 65 jaar heb ik daar nog wel behoefte ,aan mits je vertrouwd met een persoon!Ik ga dan het liefs staande doen ,omdat je dan alles beter voelt !raar!!!!!!! šŸ™‚

   Like

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s