Updateweek; vraag maar raak!

Hebben jullie dat nou ook wel eens, dat je een column leest en je na een tijdje afvraagt; hoe zou het daar toch mee zijn. Hoe is het afgelopen met dat-en-dat. En dat je zo’n vraag dan maar niet uit je hoofd kan zetten.

Zelf heb ik dat regelmatig. Bij andere columnisten en webloggers natuurlijk. Niet bij mezelf. Bij mezelf weet ik meestal redelijk goed hoe het is afgelopen. Maar jullie weten dat natuurlijk niet (altijd).

En daarom is het volgend week, de hele week, updateweek. Alle onderwerpen mogen aangedragen worden en ik zal zoveel mogelijk updates in mijn stukjes verwerken. Dus lees terug of graaf in je geheugen, het hele weekend kan je je ei kwijt.

Het bovenstaande fotootje is alvast de eerste update; hoe is het met de kinderen. Goed. Ze vieren carnaval vandaag.

20 thoughts on “Updateweek; vraag maar raak!

 1. Hoi Esther, wat mij meteen te binnenschoot : hoe is het met je lamme vlerk ?
  en ook met je boek.
  Heb wel wat blogs gemist maar die van trampolinevlees: geweldig, je bent zelf ook een taalvirtuoos, ik ga lekker teruglezen.

  Like

 2. Wat leuk!

  Hangt dat geschilderde portret van jou nog boven je bureau? Ik dacht laatst dat ik het ergens zag hangen toen ik op de fiets zat (in de buurt van de maliesingel in utrecht) en toen dacht ik: zou Esther hier werken?

  En: spelen je kinderen nog wel eens op die mooie speelzolder die ze van Sinterklaas hadden gekregen?

  Like

 3. Leuk idee! Sorry misschien een wat persoonlijke vraag maar denken jullie er soms aan om voor een 3e kindje te gaan of vinden jullie je gezin zo compleet? Ik kan me herinneren dat je er wel eens over gelogd hebt volgens mij.

  Like

 4. Wat een leuk idee. Ik zal er eens even over nadenken, maar dacht in eerste instantie bijvoorbeeld aan jouw familie (pasgeboren neefje, je moeder die leuke filmpjes maakt). En verder de dingen die hierboven ook al gevraagd worden (naar de mannenkelder ben ik ook wel benieuwd).

  Like

 5. Die kelder! Dat was ook het eerste waar ik aan dacht! En je boek natuurlijk. En Tuffy, dat snap ik niet helemaal. Die was toch ooit weggevlogen? Of hebben jullie een nieuwe vogel gewoon dezelfde naam gegeven? Ben benieuwd!
  X

  Like

 6. Ja ik ben er nog niet achter waarom jouw meiden “kletsen” zijn. Een tijdje terug reageerde iemand met : oh nu weet ik waarom je ze kletsen noemt, dus ik ging terugzoeken in je blogs, ik dacht heb ik dat nou gemist, maar kon het niet vinden. Dus alsjeblieft wil je het nog 1 keer zeggen of waar ik het kan vinden. Sorry hoor, maar ik zou het zo graag weten. 😛

  Like

 7. Ja, het eerste waar ik dus óók al aan dacht was de speelzolder. En inderdaad je boekenclub. En hoe het op je werk gaat. Maar dat is eigenlijk allemaal al genoemd. Weet je wat ik zo stom vind? Dat je dan al jaaaaaaaaaaaren mee leest, ik ‘las je al’ 🙂 toen je nog bij Viva blogde (het was toch Viva, laat ik daar nou opeens ook over gaan twijfelen) en dan ga je na zitten denken en kan ik me gewoon echt even he-le-maal niets bedenken?

  En als je dan héél erg lang en hard na denkt dan is het enige wat boven komt drijven: dat je wel eens foto’s maakte van je gave (meestal roze) kleren … 😀

  Like

 8. ja dezelfde vraag als moppiemop.. waarom heten jou dochters de kletsen?! heb ook terug gezocht maar niks gevonden… enne ook wel errug nieuwsgierig! 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s