Rode gloed

Beste John,

Mijn haarkleur is donkerblond, ik heb het een paar keer donker bruin gekleurd. Nu zit er dus een roodachtoge tint in, tevens straalt het een rode gloed uit. Ik ben nu een tijdje bezig om deze kleur te laten uitgroeien. Mijn haar is nu een stuk lichter geworden, een soort donker-midden blond met een klein beetje een rode gloed. Nu wil ik graag highlights in mijn haar laten zetten. Moet ik bang zijn dat de highlight een rode gloed uitstralen? Want dat wil ik niet! Ik wil het graag mooi blond, op een grijs/zilverachtige manier. Hoe doe ik dit?

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes Mijke

Halo Mijke,

Het is inderdaad een risico om je haar wat warmte in de kleur heeft te ontkleuren. Bij ontkleuren komt altijd warmte vrij, laat staan als er al warmte in je kleur zit. Wij werken met een speciale kleuring van Sunglitz waarbij je wel naar het haar kan kijken en de kleuring kan aanpassen. Om toch zo’n mooi mogelijke highlights te krijgen. Dat is de enige manier om de warmte in je highlights te voorkomen. Daarnaast kun je als ze in het haar zitten het haar wassen met een speciale shampoo van Sunglitz, die ervoor zorgt dat het gelige en oranje uit je haar worden gehaald. Daarna de tone & Shine als conditioner met de kleur platinum blonde om ook de kleur zo koel mogelijk te maken.
Het is lastig om te zeggen of het bij jou haar kan omdat ik je haar nu niet kan zien. Maar er zijn verschillende opties.
Graag tot ziens in de salon. De producten die er omschreven staan kun je bekijken en aanschaffen via http://www.johnbeerens.com

One thought on “Rode gloed

 1. Hey!

  Ik heb ook even een vraagje als dat kan…
  Ik heb vroeger altijd heel erg blond haar gehad, (geverfd)
  Op een gegeven moment was ik dat zat, en heb ik het bruin geverfd, maar nu is het dus een beetje paarstint, alleen aan de voorkant.
  Ik ken het verhaal van Head and Shoulder, en dat zit er dan nu ook in.
  Ik hoop dat het werkt!!

  Nog andere tips?

  Dankje alvast!

  Gr. Roos

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s