In een ‘nieuw’ jasje…

Ik schreef al eerder over de nieuwe jas.
En hier is hij dan.


Langs het tuinpad van mijn vader….


Lopen wij samen naar school….
Een beetje bewogen, maar dat krijg je als mamma haast heeft…


Goed kijken voordat we oversteken….


Op het schoolplein.
Dat mamma, tot straks…

19 thoughts on “In een ‘nieuw’ jasje…

 1. Oke, ik geef toe, ik heb wel eens beter foto’s gemaakt. ‘t Was nog vroeg moet je maar denken….

  En verder: iemand tips om Annabel uit de vreselijke crocks te krijgen? Het kind heeft een ‘tic’ met haar tenen, ze ‘kromt’ ze de hele tijd en ze wordt hysterisch als ik haar een gewone schoen aantrek ‘want dan kan ze haar ticje’ niet doen. Het enige dat ik kan verzinnen, qua ruimte, zijn Ugg achtige schoenen, maar die zijn net zo lelijk…

  Like

 2. Wat mij opviel: mooie groene buurt, keurige sjieke mantels en vrolijk schoolplein. En de Croc’s ja.
  Het blijft een lastig iets… Kinderen en schoenen. Hoe meer je wilt dat ze iets wel of juist nรญet aantrekken hoe minder het lijkt te werken. (Bo wil absoluut haar twee paar mooie laarzen (1 heel duur en 1 heel goedkoop, maar ook leuk) niet aan. Alleen maar haar gewone schoenen. En dat zijn open schoenen…)

  Like

 3. Verstoppen die crocs!!! Ik heb ook een verslaafde, maar inmiddels vind ik het tijd worden voor ander schoeisel, dus lever ik ook iedere ochtend een gevecht. Geen crocs! Schoenen zei ik!!!!

  Veel succes

  Like

 4. I.p.v. Uggs… gewone laarzen maar dan een maatje groter kopen…(inleg zooltje erin) dan hebben ze vaak net even meer ruimte. En in de gewone platte ballerina’s kan je ook gewoon je tenen krom trekken met de juiste maat, als de schoenen voorin maar wat los zitten.
  Of (maar dat is wel rigoreus) tape om de tenen heen, dan kan je wel normaal lopen maar niet je tenen krom trekken….succes i.e.g. om haar uit die crocs te krijgen…En anders tsja idd op slippers… dat is koud en dan is t misschien na 1x over?

  Like

 5. Leuke jassen!
  En verder: UGGS aan doen, natuurlijk. Die zijn echt veel leuker dan deze crocs. Sorry. Maar er zijn zulke ontzettend leuke UGGS te krijgen voor kinderen. Lekker warm, mooi over een maillot. Ja, ik ben voor.

  Like

 6. O ja, en nog een spelfoutje: Dat mama. Moet ‘Dag’ zijn denk ik.
  (Als je het vervelend vindt dat ik ze eruit pik moet je het zeggen hoor, maar andersom ben ik er ook altijd blij mee).

  Like

 7. hier ook zo’n strijd: de freule wilde vanmorgen niet haar nieuwe laarzen (na een debacle vorig jaar weiger ik nog dure schoenen te kopen)aan, maar wel haar volledig (en dan bedoel ik ook echt volledig) versleten ballerina’s.
  Mooie jassen hoor; best wel sjiek

  Like

 8. Mooie jasjes en bij de foto van achteren dacht ik al: “Heeft Annabel nou Crocs aan onder zo’n mooie ?” en dat bleek idd zo te zijn. Begrijp dat je er niet blij mee bent maar als ik foto’s van mezelf zie van vroeger met de vreemdste combinaties, dan denk ik nu ook wel eens oei oei oei maar toen vond ik mezelf vooral mooi.

  Like

 9. Zo’n jas zou ik bij stoere Mikki never nooit niet aankrijgen. Bij mezelf ook niet hihi.
  Wat die crocks betreft: jammer, dan maar een paar ochtenden strijd, zal niet de eerste en ook niet de laatste keer zijn. Gelukkig vinden ze ze hier allebei juist helemaal niet fijn lopen.

  Like

 10. Leuk, de foto’s bij het verhaaltje! De jas van Lizzy is wel erg lang/groot of hoort dat zo? De jas van Annabel heeft wel een bijzondere kleur (ik vind het eerlijk gezegd een beetje een vieze kleur, zeker op de laatste foto … maar dat klinkt zo onaardig en zo bedoel ik het niet). Ik vind het trouwens onvoorstelbaar dat dit zo’n duur kledingmerk is. Ik zou het oorspronkelijke bedrag er in geen 100 jaar voor overhebben ….

  Ik vind de mozaiekmuur wel heeeeeel erg leuk !! ๐Ÿ˜€

  Like

 11. Mooie jassen hoor! En grappig dat deze reclame nu toevallig op jouw blogpagina staat: Omoda.nl, de grootste collectie merkschoenen online! ๐Ÿ™‚

  Like

 12. Houtje, het komt echt door de foto’s.

  De mozaikmuur is ook leuk. Denise, nee hoor, niet vervelend. Ik doe er alleen niet altijd wat mee. Kleine typefouten horen er een beetje bij, er is nou eenmaal geen eindredactie. Een lullig fout, waardoor je een zin niet kan lezen of iets heel doms, verbeter ik wel. :Dg

  Like

 13. Wat een mooie jassen zeg…..
  Voor mijn dochter ook een Jottum jas gekocht toen ze 2 was, dit wordt het laatste jaar dat ze hem aan kan, en dan heeft ze hem 3 jaar gedragen en ik kon hem in de uitverkoop scoren toen, en dat scheelde erg veel, hij ziet er nog steeds uit als nieuw, kan gewoon in de wasmachien en een nichtje ooit gaat er vast net zo veel plezier van hebben als mijn dochter!

  Like

 14. Evi wil ook nog steeds blote armen en benen, maar als ik het daar echt te koud voor vind laat ik haar kiezen uit twee shirtjes met lange mouwen, dan is ze zo vergeten dat ze eigenlijk korte mouwen wilde. Maar Evi is pas 2, dus bij haar werkt dit soort truukjes nog …
  Mooie jassen trouwens, vooral die bruine!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s