16 thoughts on “Geen sneeuw? Nou en?!

 1. Petshopjes. (Van die kleine dierenpoppetjes, zijn ze helemaal gek van.) De petshops gingen sleeen. πŸ˜€ “Ja maar het heeft niet gesneeuw!” “Nou en?” En zo kwam ik aan de titel.
  Het was min vijf toen we naar buiten gingen. Best koud.

  Like

 2. Zijn het mijn Friese roots of houd ik gewoon heel veel van de winter en van sneeuw? Ik voel ineens een sterk verlangen om naar het heitelΓ’n te emigreren… Aan de andere kant zeggen ze wel eens een Frysk is oeral thΓΊs. πŸ™‚

  En verder: me no isegrim. Oh no! %-P πŸ˜€ πŸ˜€

  Like

 3. Was jou ook opgevallen dat in heel onze woonplaats in het geheel niet is gestrooid? Nog nooit meegemaakt. (Mogelijke verklaring wellicht: stagiair op stadhuis had opdracht verkeerd begrepen en had dus 2 ton strooigoed besteld ipv strooizout πŸ˜€ πŸ˜€ )

  Like

 4. He John, long time no speak, maareh, wel gestrooid hoor hier in Schothorst. Ze kwamen zaterdagochtend voorbij toen het hagelregende. Nu heb ik ze nog niet gezien.

  Like

 5. Tja, helaas ook hier inmiddels een pak wit poedersuiker op de weg. Mijn teckeltjes (formaatje mini) verdwenen er bijna geheel in.

  (Nou ja, dat is een beetje overdreven maar het klinkt wel aardig). πŸ˜‰

  Zolang de sneeuw puur en ongeschonden is vind ik hem overigens wel mooi. Tot de buurtkindjes er mee aan de haal gaan, er auto’s doorheen rijden en iedereen de straat op gaat … dan wordt het vaak zo snel een vieze smurrie. Blegh! Geef mij de zomer maar hoor, ik kan er echt niets anders van maken …

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s