Kijktips: André van Duin doet auditie

Zij speelt de moeder van Esmee, een nieuweling bij het politiekorps Maastricht. Esmee wordt geschept door een auto en belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Van Duin op z’n best – Nederland 1, 21.30 uur. André van Duin-typetje mijnheer Wijdbeens is te gast in de studio van X Factor-jurylid Eric van Tijn. Wijdbeens doet auditie, maar of er voor hem een plaats in de tweede ronde is weggelegd valt te nog te bezien.

Kill Bill: Vol. 2 – RTL 5, 22.35 uur. In dit tweede en laatste deel van de Kill Bill-reeks, van regisseur Quentin Tarantino, gaat huurmoordenares The Bride (Uma Thurman) vrolijk verder met het aanrichten van dood en verderf. Haar ultieme doel is het uit de weg ruimen van Bill, de man die haar leven verpestte.

Film op 2: Yasmin – Nederland 2, 23.10 uur. Wat betekent het als je Aziatisch, moslim en Brits bent in de 21e eeuw? Yasmin is sterk verwesterd en werkt in Engeland, maar toch leeft ze in haar eigen traditionele cultuur. Deze documentaire vertelt haar persoonlijke verhaal.

Fans! – SBS 6, 23.20 uur. Voor de echte fans, want het gaat hier om een herhaling. Anny Schilder en Jan Keizer waren samen lang het boegbeeld van de Volendamse band BZN. Beiden gingen daarna aan de slag als soloartiest, maar onlangs besloten de twee om weer samen te gaan optreden. De reacties op hun reünie lopen, zacht uitgedrukt, nogal uiteen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s