E-sther goes digital! (Or not?)

Sanoma wordt voor 67% eigenaar van SBS Broadcasting B.V.

Sanoma en SBS? Er gaan geluiden dat we straks kunnen genieten van Donald Duck TV, VT wonen-on-demand en Vrouwonline-plus. Direct na de afkondiging van dit nieuws kreeg ik, via Twitter, de vraag of mijn weblog nu ook een gespeelde versie op Net 5 kreeg met een geblondeerde Kim van Kooten in de hoofdrol.

Kim van Kooten?

Natuurlijk niet. Als mijn weblog een gespeelde versie kreeg, dan zou ik toch zeker zelf wel de hoofdrol spelen? Goed, over de rol van Paul konden we nog even nadenken. Ik bedoel, als Paul zichzelf ging spelen werd hij vast heel iemand anders. Misschien dat we Barry Atsema voor de rol van Paul konden vragen. Mmmmm. Dan zou ik met veel plezier mezelf spelen.

Terwijl ik zo zat te dagdromen kreeg ik weer een Tweet.
“Een musical is ook leuk!”

Een musical?

Dat sloot elke betrokkenheid van ons gezin uit. We zijn allemaal namelijk a-muzikaal. Een keer zongen we kerstliedjes op een kerstdiner bij mijn schoonouders toen mijn schoonvader, zelf zeer muzikaal, opmerkte:. “Goh, Jackson Five zullen jullie nooit worden hé?” Waarop mijn schoonmoeder verduidelijkte dat hij dat niet zei vanwege ons aantal.
Muziek genoeg in ons leven maar echt, het komt er niet uit.

Geen musical dus. Toch maar een gespeelde versie op Net 5 dan? Terwijl ik zo nog eens over de ontwikkelingen op mediagebied nadacht, liep ik naar boven om mijn nieuwe slippers aan te trekken. Daarop werd ik geroepen door een van de kinderen en vervolgens draaide ik me te snel om. De slipper, nog glad van nieuwigheid, draaide mee en schoot weg.

Paf. Boem. Auw. Gvvrdmm! Daar lag ik op mijn linkerheup.

Ik weet niet het hoor, die verfilming. En als het er dan toch van komt, dan maar met een geblondeerde Kim van Kooten in de hoofdrol. Ik heb mijn handenvol (lees: heb al blauwe plekken genoeg) aan mijn eigen leven.

Fijne dag! (En vergeet niet te genieten.)

7 thoughts on “E-sther goes digital! (Or not?)

 1. ….niet vanwege het aantal en ook niet vanwege de huidskleur….daar dacht ik meteen aan :$
  Kim en Barry is denk ik wel een goede match!
  Sterkte met je heup en gezellige paasdagen :!

  Like

 2. Ik ben gestopt met lezen na Barry Atsma. Daarna had ik mijn aandacht er niet meer bij. Wat een heerlijke man. Ik denk dat het beter is dat ik jou dan speel Es, en jij de regie houdt. Ik wil dat best voor je doen hoor, geen probleem.

  Like

 3. Nee joh, jouw blog is echt niet te verfilmen. Kan vast nooit zo leuk worden als hoe jij het beschrijft. Tenzij… het een real life soap is die gewoon bij jullie thuis wordt opgenomen. Maar ik weet niet of je huisgenoten daar zo van gecharmeerd zouden zijn %-P

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s