Vermist!

OPSPORINGSBERICHT

De hoofdofficier van justitie in Midden-Nederland vraagt uw aandacht voor het volgende. Sinds kort wordt vermist: De Zomer van 2011 (zie foto)

De Zomer van 2011, sinds juni dit jaar in ons land, werd voor het laatst gezien op dinsdag 12 juli, rond 17.00 uur nm. in de omgeving Amersfoort. Hierna ontbreekt ieder spoor.
De Zomer van 2011 was, op het moment van haar verdwijning, warm gekleed, in blauw en geel. Ze droeg, volgens mensen die haar voor die tijd nog hebben gezien, ‘iets’ met bloemen. Zomer van 2011 is een opvallende verschijning die u niet makkelijk over het hoofd ziet. Diverse mensen hebben melding gemaakt van een ‘barbecuegeur’ en een gevoel van ‘welbehagen’, wanneer de Zomer van 2011 in de buurt is.

De Zomer van 2011 wordt nu al geruimde tijd vermist. De politie wil graag weten waar de Zomer van 2011 is. Zoals eerder gezegd was de Zomer van 2011 pas sinds juni dit jaar in ons land. Het lag in haar planning om pas in september ons land weer te verlaten. Omdat de Zomer van 2011 zo plotseling is verdwenen, onder verdachte omstandigheden, wordt rekening gehouden met een misdrijf. De politie wil graag in contact komen met mensen die de afgelopen dagen of nachten nog iets van de Zomer van 2011 gehoord hebben.

Wie de politie verder kan helpen of andere informatie hieromtrent heeft, kan bellen met het nummer van de Opsporingstiplijn 0800-6070.
Indien u anoniem wenst te blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

U kunt het bericht eventueel nalezen op de website http://www.vermist.info

27 thoughts on “Vermist!

 1. Nou sjonge zeg, wat een weertje! Ik help mee zoeken.

  Wellicht kun je ook een blogje maken over mijn boekenlegger. Die heb ik namelijk niet ontvangen :'(, en die is dus ook vermist. Waarschijnlijk met de zon vertrokken naar warmere oorden…

  Like

 2. Volgens mij is de zomer gewoon weggewaait na eerst te zijn weggespoelt door de regen :-S Een ernstig ongeluk dus 😥 Maar ik ben vol vertrouwen dat ze binnenkort weer opduikt en ons weer laat genieten 🙂

  Like

 3. Inkie: aangepast.

  Saskia: niet alle postbodes zijn even snel! ff ‘t weekend afwachten en anders mij nogmaals mailen! 😉

  Like

 4. Ik krijg net een sms-je van mijn vriendin, die is net in Schotland aangekomen en daar is het prachtig weer. Dus die zomer heeft gewoon de kuierlatten genomen naar een mooi land!

  Btw: kan je niet een foto plaatsen van die boekenlegger? Zodat de niet-aandeelhouders ook kunnen zien hoe leuk ze zijn? 🙂

  Like

 5. Ik heb vanochtend in de ballenbak gekeken (tripje naar Ikea) en ‘m ook nog laten omroepen, maar niks hoor… 😦

  Like

 6. Veel reakties overal. Leuk. Zou het komen door dat ***weer? Hebben er meer last van lekker ‘depri’ herfstig achter de pc hangen in plaats van zich fris en vrolijk door het hoognodige huishoeren te slaan?

  Like

 7. Hier op de zuid-veluwe is ze zeker niet! Ik heb laatst een gesprekje opgevangen over Zuid-Europa. Hoop dat ze snel terug gevonden wordt!

  Like

 8. Oliebol, huishoeren???? 😀

  Esther, leuk stukje! En bedankt voor de boekenlegger. Ik vind hem geweldig. Mijn man vond het maar gek dat ik een brief met een hartje kreeg en het vervolgens niet van een geheime aanbidder bleek maar van een blogster die een boek had geschreven wiens aandelen ik had gekocht… 🙂

  Like

 9. “Een brief van een blogster die een boek had geschreven wiens aandelen ik had gekocht” klinkt toch veel logische dan “een minnaar” ?! 😀

  Maaike en Annemarie, ik hoop toch niet dat ze echt geemigreerd is!

  Like

 10. Misschien is de zomer eerst wat graden en zonnestralen aan het sparen en komt dan over een tijdje vol overgave weer terug! Vast wel! 🙂

  Like

 11. 🙂 Leuke blog (bibber-bibber, hier achter de pc in t-shirt)

  Bedankt voor de boekenlegger in de leuke envelop!!! Hij is al ijverig in gebruik 🙂

  Ik vroeg het me al af van die postzegels, bij mij zaten ze op een vel geplakt, dat was uitgeknipt en op envelop geplakt…. dacht al dat je ze gewoon van oude kerstkaarten geknipt had 😉
  Snap de uitleg niet helemaal, waarom zijn deze goedkoper? (En hoe kom je er dan aan?)

  Like

 12. %-P Nou, hier in midden Frankrijk is ie ook niet echt op het moment hoor…
  een quatorze juillet met amper 13 graden bij het vuurwerk had ik ook al een paar jaar niet mee gemaakt…. als wij ‘m hier terug vinden stuur ik ‘m door naar jullie !

  Like

 13. Nou hier in Oberhof(duitsland) zit ik ook met een fleece vest aan dus hier ook niet te bekennen 😛

  Like

 14. Hier in het zonnige Limburg volop zon. :-)Een graad of 25 zal het zeker zijn. Afgelopen dagen was het hier ook slecht. Net met groene aanslagverwijderaar aan de slag geweest en dan moet het erna 8 uur droog zijn. Dus het mag gewoon niet meer regenen vandaag.

  Like

 15. De Zomer is gesignaleerd in het Bosbad Putten vanmiddag. 😉

  @Angelique, ik had een tip gekregen van een lezeres voor postzegelsmetkorting.nl, postzegels zijn nl. waardepapieren dus die houden hun waarde, ook al zijn ze geprijst in fl. Alleen het zakenleven gebruikt die oude zegels natuurlijk niet meer, dus om ze toch te slijten kan je ze kopen met korting. Je krijgt dan bijvoorbeeld 100 pzgls ter waarde van ongeveer 47 eurocent voor 30 eurocent.
  Een heel enkele keer had ik trouwens een fout adres opgeschreven en dan heb ik de postzegels weer uitgeknipt en alsnog opgeplakt, misschien heb jij zo’n envelop gehad….

  Like

 16. Loop elke dag met spanning naar mijn brievenbus, maar helaas nog geen boekenlegger, zal wel een trage postbode hebben 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s