‘t Regent


Wij weten wel raad met het zoveelste regendagje, wij blijven vandaag de hele dag in bed!
Mamma gaat zo de stad in om een bikini te kopen, die is gek!

20 thoughts on “‘t Regent

 1. Hmm, ik geloof dat ik dat ook beter had kunnen doen… MΓ©n, wat waren ze dwars vanmorgen. En Jippe net maar in bed gelegd maar hij bleef maar krijsen. Energie voor de slaapmethode had ik nu even niet, dus ik heb hem er maar weer uitgehaald. Nu zit hij te tekenen en Bo te verven, voor zolang het duurt. Pffft, kom nergens aan toe. O, jawel, even snel een paar blogjes lezen, that’s it.

  Geniet ervan! Of, als jij zelf niet meedoet met een dagje in bed, dan hoop ik dat de meiden ervan genieten. πŸ˜‰

  Like

 2. Krijg meteen zin om ook weer m’n bed in te duiken. Mmm, met een goed boek, een pak koekjes en een filmpje op m’n laptop. Zal ik…?;)

  (Maar die bikini kopen is vast heel goed voor het zomergevoel! Heel hard het rotweer negeren. Is ook een optie:P)

  Like

 3. Had vanmorgen ook moeite om mn bed uit te komen. Maar ‘k moet nog een weekje werken voordat ik vakantie heb, dus blijven liggen kon vandaag helaas niet. Wacht maar… volgende week ben ik aan de beurt. πŸ˜€

  Like

 4. ik zou wel willen maar hier moeten de 2 jongsten nog gewoon naar school… nog 1 weekej en dan…. dan blijf ik ook in bed al is het 30 graden πŸ˜€

  Like

 5. En…nog geslaagd voor een bikini? Ik heb vanochtend ook gekeken, maar niet wat gevonden…of niet in mijn maat….of niet mooi…

  Like

 6. De dames liggen er op hun gemak bij, en tuffy vind het ook wel gezellig πŸ™‚ En moeder maar ploeteren door het slechte weer πŸ˜€ Ik hoop dat je goed geslaagt bent!

  Like

 7. Denise, dat heb ik er inderdaad later bijgezet! πŸ™‚

  Bikini’s geslaagd maar verwacht geen foto’s πŸ˜‰ Een mooie bikini, een tankini en twee jurkjes. Superrrrr. Helemaal blij.

  Tja, weet je, ik weet dat ik de slankste niet ben en ik ben zeker zwaarder dan vorig jaar op vakantie (en helemaal dan het jaar daarvoor) maar als ik dan zorg dat ik in elk geval iets moois aan mijn dikke kont heb, dan voel ik me alweer een stuk beter. πŸ˜‰

  Like

 8. Ik bedoelde niet dat jij te zwaar was hoor! Ik had het alleen over mezelf!

  Maar een tankini is voor mij misschien ook wel een goed idee….

  Like

 9. Oh, dat ziet er lekker uit. Dat had ik vanmorgen ook wel willen doen, maar helaas liep om 5.30 mijn wekker af. Toen moest ik er echt aan geloven dat mijn vakantie er echt op zit. Maar ja……..met dit regenweer kun je net zo werken. Dit heb ik overigens de eerste wel als een soort mantra gebruikt.
  En gewoon in de regen gaan shoppen heb ik afgelopen donderdag geprobeerd, maar ik was helaas niet zo goed geslaagd. Ik heb alleen een nieuwe paraplu gekocht want mijn plu was kapot gewaaid in die storm.

  Like

 10. Misschien moeten jullie allemaal maar in Limburg op vakantie. Hier is geen druppel gevallen vandaag. Afgelopen vrijdag en zaterdag en zondag overdag ook geen druppel. Alleen ‘s avonds een buitje.

  Like

 11. Ik MOET nog anderhalve week, en dan ruim 2 weekjes lekker thuis.
  Op vakantie zijn we al geweest, maar gewoon lekker thuis is ook fijn want ik ben zoooooooooooooo moe :-S

  Like

 12. was inderdaat een bed dag vorige week erg ziek geweest sliep wel heerlijk die regen. vandaag weer aan het werk. de kids moeten nog 1 week naar school wij nog 3 weken werken en dan hebben we ” herftsvakantiΓ«”‘?

  Like

 13. In de bios bij Kung Fu Panda 3D en de MacD. was het ook prima (en een stuk relaxter in die bijna lege bioscoop dan aan een vol druk meertje in een normale zomer; om het negatieve toch maar even positief te zien…).
  Morgenvroeg komt onze nieuwe bank, kunnen we daar de rest van de week lekker op zitten, hangen en liggen πŸ™‚

  Like

 14. Jaaaaaa en ook aan de andere kant van de wereld is de boekenlegger aangekomen, bedankt!!! Hij is echt erg mooi en krijgt een speciale plek in de boekenkast totdat ik hem in je boek kan stoppen πŸ˜‰

  Like

 15. Cool, mijn boekenlegger is nu helemaal in Azie!!!

  Angeliek, moest lachen om jouw post, die nieuwe bank waar je dan de rest van de week op kan zitten/liggen/hangen.

  Vandaag wel aardig weer, trouwens. Maar goed, nu ben ik aan ‘t werk. Jammerrrrr

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s