Welkom in Bethlehem


Op deze stralende zaterdag heb ik even een verzoek c.q. brutale vraag.

Alweer? Ja. Alweer.
Ik ben namelijk bezig met een factsheet, een document met informatie over mijn boek. Deze zogeheten factsheet bevat onder andere een korte bio van mij en informatie over mijn ‘schrijversverleden’ (en dus ook mijn weblog). Het zou mooi zijn om hierin te kunnen vermelden hoeveel lezers ik ongeveer heb en aangezien deze cijfers bij Sanoma niet voorhanden zijn, doe ik het maar via de ‘oldscool’ methode: we gaan turven. (Stel je nu voor: ik in een oranje hesje achter de computer met een notitieblok in de hand!)

Met andere woorden: je zou mij (en mijn boek) een groot plezier doen wanneer je jezelf even komt melden. Kost hooguit tien seconden, je hoef je niet in te loggen, je hoeft niets over jezelf te vertellen (mag wel) en hoeft zelfs je eigen naam niet te gebruiken, als je jezelf maar meldt als lezer. Soort vinexvariant van de Romeinse volkstelling zeg maar. Gewoon onder deze blog. Het e-mailadres dat je dient in te vullen is alleen ter controle en wordt uiteraard verder nergens voor gebruikt.

Ook wie normaal nooit reageert, of wie dit stukje pas over een paar dagen leest, mag natuurlijk reageren. Wordt zeer gewaardeerd en behalve voor de factsheet is het natuurlijk ook gewoon een leuk experiment. We gaan voor een record natuurlijk! (Ik weet nog niet precies wat voor record maar dat bedenk ik nog wel.)

Over een week verwijder ik deze blog weer maar niet voordat ik Lizzy en Annabel een willekeurige reactie heb laten aanwijzen. De persoon achter deze reactie ‘wint’ een gesigneerd exemplaar van mijn boek!

Genoeg reden om je melden? Ik hoop het.

546 thoughts on “Welkom in Bethlehem

 1. He, de stand is nu een bekend spijkerbroekenmerk. 😀 Ik heb trouwens de cijfers weer geprobeerd op te vragen, kijken of ‘t een beetje klopt met de meldingen.

  Like

 2. Nee, hoor, snap ik helemaal ! Ik heb mijn adres opnieuw toegestuurd. Wanneer komt je boek ongeveer uit? Want ik ga ergens dit voorjaar verhuizen….

  Like

 3. Reageer weinig de laatste tijd en soms moet ik in ene weer daaagen bijlezen, maar ik ben er nog steeds hoor. Dus ik hoop dat ik deze keer nog op tijd ben?! Was ook te laat om aandelen toendertijd te kopen 😦

  Like

 4. IBM had de moed al opgegeven omdat ik zover moest ‘s rollen op de IPad van lief (jaja ffies In bruikleen nu hij al in diepe slaap is) :$

  Like

 5. En ik natuurlijk! (Sorry, ik was bijna gestopt met teruglezen, omdat ik nog verslagen ‘moet’ schrijven over Frankrijk en dat er met al dat teruglezen en reageren niet van komt, maar gelukkig zag ik het nog net!)

  Like

 6. Wauw, dat zijn me een reacties!

  (Je kunt de cijfers trouwens wel opvragen hè? Jasperina gaf me ze soms als ik er om vroeg. Als ik uitga van de aantallen die ik doorkreeg heeft nog niet iedereen gereageerd, dus hopelijk melden zich er nog meer.)

  Like

 7. Net terug uit Italie, vandaar wat laat(sjeemig wat een end scrollen om hier te komen). Maar ik lees dus ook mee, als sinds de viva! 36 jr mama van 2 jongens, 4 en 8 jaar, succes met je boek! Ik ga t zeker kopen!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s