Hoe is het toch met….


Omdat ik steeds dezelfde vragen in de reacties zie terugkomen volgt hieronder een hup-hup-hupdate, oftwel een overzicht van alle #trending #topics uit het leven van uw blogster.

Hoe is toch het met…

… mijn boek

Tja. Het boek is inmiddels helemaal af en bij TenPages zijn ze druk bezig met het zoeken naar een geschikte uitgever. Zulks blijkt een tijdrovend karwei heb ik begrepen en dus wacht ik geduldig (nou ja…) af. Vooralsnog ga ik er vanuit dat rond de zomer 2012 het boek in de winkel moet kunnen liggen. Zo niet, dan gaan we de barricades op (soort Occupy maar dan zinvol). Wordt vervolgd dus.

… het slapen van Liz

Gaat met ups en downs. Hollands next sleepmodel zal ze nooit worden maar op het moment is ze weer aardig rustig. Af en toe maakt ze een nocturnale wandeling – laatst nog kwam ze me om drie uur ‘s nachts vertellen dat ze pauze had op school en even ging buitenspelen – maar gelukkig brengt ze het grootste deel van de nachten lekker in haar eigen bed door.

… de verbouwing

Die gaat niet door. Wel krijgt de woonkamer een makeover. Donderdag gaat de oude vloer eruit, maandag komt de nieuwe erin. In de tussentijd – komend weekend – heb ik dus even geen vaste grond onder de voeten. Zal ik me daar lekker zweverig worden?!

… de eettafel

Ja! We zijn eruit! Gisteren gekocht: een nieuwe eettafel met een teakhouten bovenkant en een wit ‘onderstel’. Ook onze muurkast – die inmiddels op instorten staat – kan weg want uit dezelfde serie als de tafel hebben we ook een kast gekocht. Als alles staat volgt natuurlijk een foto! Een hint: het is in elk geval een ‘volroze’ tafel geworden, zoals Annabel in haar hoofd had.

…. mijn gewicht

Volgende onderwerp.

… fietsen naar mijn werk

Op die ene keer na heb ik heerlijk gefietst naar mijn werk.

… wordfeud

Ik heb inmiddels een paar vaste tegenspelers en elke avond probeer ik weer een paar mooie woorden te leggen. Er zit inmiddels wel een barst in het scherm van mijn Android (die Angry Birds toch…) maar ik speel er geen spel minder om. Mijn gebruikersnaam is es310873. Als ik teveel spelletjes speel dan kan het zijn dat ik een uitnodiging weiger. Dat is niet persoonlijk bedoeld. Tenminste, niet altíjd.

mijn schouder en andere bodyparts

Weer helemaal supercalifragilisticexpialidocious!

O ja? En je gelaserde ogen dan?

Daarmee gaat het zo goed dat ik het onderwerp bijna vergeet! Ik zie als een havik. Mijn ogen zijn nog wel erg gevoelig maar ik ben zo blij dat ik van de bril af ben dat ik gewoon een rare foto van mezelf met bril in het kadertje heb gezet. Valt er nog wat te lachen op de maandag!

Mis je nog een paar antwoorden? Laat het me weten dan geef ik hieronder meer antwoorden op eventuele ‘hoe is het toch met…’ – vragen.

23 thoughts on “Hoe is het toch met….

 1. Leuke blog dit! Jammer dat het zoeken naar een uitgever zoveel tijd kost. Maar wie weet staan ze straks voor je in de rij ;-P

  Heeft Paul nog nieuwe aparte hobby’s? Hoe is het met Tuffy? En met de vleesetende plant?

  Like

 2. – Paul wilde een tijdje geleden een elektrische fiets kopen om op naar zijn werk te gaan. Reden: dan kon hij makkelijker een biertje blijven drinken. Ik heb hem toen heel hard uitgelachen en een tijdlang was de ‘gerontofiets’ zoals ik hem noemde hier #trendingtopic. Uiteindelijk vond hij de fiets te duur dus voorals nog is het bij een voornemen gebleven.

  – Tuffy zit tegenwoordig weer actief op Twitter (TwittingTuffy) en verder gaat het uitstekend met hem. Alhoewel zijn voorkeur voor schijten op het kussen van Paul wel zorgelijk is.

  – De vleesetende plant krijgt af en toe een insect gevoerd en gedraagt zich prima. Hij is inmiddels gewend, zindelijk en hij bijt de kinderen niet meer.

  Like

 3. …. de tuin, en dan vooral de plantjes die je ondersteboven in de grond had gezet?

  ps ik heb een nieuwe telefoon, met internet, dus ga je binnenkort een keer uitdagen (spot71)!!

  Like

 4. — De tuin is kaal zonder de boom maar mooi zonnig en eindelijk doet het gras wat het moet doen: groeien en groen blijven! Het hangmatseizoen is nu voorbij maar we kijken nu al naar het voorjaar uit.
  De lupines (want dat waren ze) zijn gek genoeg op een heel andere plek opgekomen dan dat we ze geplant hadden (voortuin ipv de achtertuin). De appels zijn allemaal gevallen, de varens gesnoeid. Het wachten is nu op de sneeuw. 😉

  Ik moet mijn spelletjes nog bekijken!

  Like

 5. Fijn zo’n update Esther. Ik dacht ook al waar blijft het boek. Ik gebruik de boekenlegger al een hele tijd en dan word ik er steeds aan herinnerd!

  Like

 6. Fijn zo’n update! Geweldige foto 😉

  Heb nog een leuke kinderuitspraak voor je:
  “Echt mazzel dat je zo’n geluk had!” (kind won iets met een spelletje in de klas)

  Like

 7. Ik heb het niet 28 dagen achter elkaar gevolgd en ik vind niet alles even practisch (bij de recepten ontbrak bijvoorbeeld voor hoeveel personen het was) maar ik heb er wel een paar lekkere recepten uitgehaald, wat goede tips en ik probeer zoveel mogelijk te varieren met ‘kleur’.

  Wordfeud: zeker druk, sorry een paar geweigerd. Maybe later!

  Like

 8. Goh, moet ook even denken hoor.
  Hoop vooral dat het met jullie goed gaat en ook met je familie (je moeder bijvoorbeeld die nog wel eens filmpjes maakte). Volgens mij hebben we van haar nog wel een foto als ‘vogelnestje’ tegoed? Meen me ter herinneren dat je voor jullie vakantie schreef dat Tuffy daar zou logeren en je moeder haar haar altijd opgestoken of in een knot heeft ofzo? (hoop dat ik het me goed herinner, voordat ik iets raars schrijf)

  Like

 9. AC wat goed van jou, dat heeft ze ons inderdaad beloofd. Ga er meteen achteraan!

  Susan: uit de artikelen die ik over Occupy heb gelezen krijg ik nou niet echt het idee dat er iets goeds uit voortkomt.

  Like

 10. Wat een heerlijk positieve blog! Ik had wel even een opkikker nodig! En ja, ik vraag me nog wel wat af:

  – Tuffy. Daar dacht ik als eerste aan (gevederde vriend heeft toch een speciaal plekkie ;-)) maar een ander was me al voor 😉
  – Je boeken: heb je de laatste tijd uberhaupt nog tijd gehad om iets te lezen?
  – De wijnlucht in de kelder, hoest daar mee? (ik mag hopen voor jou dat je er niets meer van ruikt zeg)
  – Je kreeg een Nintendo DS van Paul voor je verjaardag volgens mij, hoe bevalt hij?

  Ik ben ook niet nieuwsgierig ofzo :$

  Like

 11. Sorry, het werd een dagje later!

  – Tuffy staat nu op onze slaapkamer. Het gaat heel goed met hem behalve als er iemand aanbelt. We hebben nogal een harde bel en daarvan schrikt hij altijd erg. Zo erg dat hij dan van zijn stok valt.
  – Veel gelezen! Drift van Marion Pauw (heerlijk boek), Nieuwe buren van Saskia Noort, Op klaarlichte dag van Simone v.d. Vlught, All inclusive van Suzanne Vermeer (3x mwoh), De gifboom van Erin nogwat (mooi), Vingers van Marsepein van Racha Peper (supermooi), Stenen dagboeken van euh.. naam kwijt (prachtig geschreven) en nu Vloed van Susan Smit (tot nu toe veelbelovend). Rest schiet me even niet te binnen.
  – Wijnlucht in de kelder helemaal verdwenen
  – DSi is leuk maar Wordfeud is leuker dus DS is nu tijdelijk werkeloos. 😀

  Jij let wel goed op zeg!

  Like

 12. Ben gewoon een trouwe en groot fan, die alleen niet zo vaak reageert, moet ik toch echt eens wat vaker doen, want ik kijk élke dag wel weer even of je al iets nieuws hebt geplaatst :$

  Jij hebt veel gelezen zeg! Van Vloed kan ik zeggen: ík vond het een práchtig boek! Verreweg het beste en mooiste wat ik van Susan Smit heb gelezen.

  Ik ga je over een tijdje vast vragen hoe je het uiteindelijk vond 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s