(Kinder)feestjes


Man,man, man, die kinderfeestjes worden toch ook steeds leuker he?!

Waren wij – de dertigers van nu – vroeger al blij als we zelf onze feestmuts mochten versieren, (ook leuk hoor, daar niet van) worden die kinderen tegenwoordig gewoon al zingend gewoon de catwalk opgestuurd.

Neem nou dit feestje, een topmodellenfeest, waarbij een complete fotoschoot is gemaakt, geweldig toch? Eerst mochten de kinderen zich uitleven in de verkleedhoek (Liz scoorde meteen een paar pumps met hakken van vijf centimeter), daarna werden ze gekapt en gepimpt (inclusief nagels) en tenslotte volgde een workshop ‘poseren’.

Ik stond erbij en keek er naar. Of eigenlijk, ik stond erbij en kwijlde erbij. De eigenaar van de studio gaf me zijn kaartje en fluisterde: “We organiseren ook glamourparty’s voor grote meisjes hoor.”

Help me even, wanneer ben ik ook alweer jarig?

29 thoughts on “(Kinder)feestjes

 1. Oh, wat lijkt Liz op jou. Leuk!!! Minder leuk: wat lijkt ze volwassen…! Dat is het nadeel van make-up, krijg je ineens een kijkje in de toekomst.

  Like

 2. Ja, sommige waren echt best heftig maar ook wel heel mooi. Evengoed dacht ik, heb een relatief onschuldige foto gekozen. ๐Ÿ˜›

  Like

 3. Vorige week had ik een vrijgezellenfeest met ook een fotoshoot….na de bruid mochten wij ook in de ‘verf’….ik voelde me echt prachtig, leuk is dat ๐Ÿ™‚

  Like

 4. Tja, een terechte vraag Corkie, echt extreme dingen heb ik nog niet meegemaakt hoor, dus vind het nog wel meevallen. Soms schijnen er complete circussen te worden ingehuurd…
  Peetje, het lijkt mij ook super, zoiets. Ze doen idd ook vrijgezellenfeestjes.
  Marieke, heb je wel een beetje gelijk in, zo moeten ze er natuurlijk niet elke dag bijlopen. ๐Ÿ˜‰

  Like

 5. *:) Leuk maar ik stel me er ook vragen bij hoor, het is misschien niet extreem, maar ik vraag me toch af wat de volgende ouder gaat doen ?
  Je kunt hierna moeilijk aankomen met een “gewoon” feestje…..en wat als de ouders hier het geld niet voor hebben, dit zal toch allemaal niet gratis en voor niks zijn ?

  Like

 6. Ik denk dat de afwisseling juist leuk is, toen ze bij ons ‘gewoon’ een bingo hadden hoorde ik ook niemand klagen hoor. ๐Ÿ˜‰

  Like

 7. Tja… leuk voor die meisjes toch!
  Mijn dochter is kapster en wordt ook ingehuurd voor kinderfeestjes….en het ie altijd erg leuk, naar ik hoor!

  Like

 8. Wat super geweldig.. :-)heb het ook een keer meegemaakt en was echt geweldig om te doen… wat een lol en ik was gewoon onherkenbaar. super cool.
  Ach in mijn tijd zat er een meisje bij mij op de lagere school en daar gingen we elk jaar mee naar holliday on ice als verjaarsparty en nou dat is zo’n pakweg 20 jaar geleden. Ik vond het geweldig en keek er echt naar uit.

  Like

 9. ๐Ÿ™‚ grappig hoor en ze ziet er mooi uit

  en of het wel of niet vroeger anders was en of steeds gekker moet, moet iedereen toch zelf weten, het ene jaar had nichtje ook zo’n glamour feestje voor minder kinderen en het jaar dr’op meer kinderen en thuis een film kijken en ‘eten’ gourmetten met de meiden. ๐Ÿ™‚

  Like

 10. De feestjes zijn idd wel groter dan vroeger en daar doe ik zelf ook aan mee. Met de meiden vind ik het nog wel te doen thuis, maar na het eerstje jongensfeestje thuis met 8 jochies dacht ik ‘dit nooit meer’. Wat een gekkenhuis. Vorig jaar zijn we met Mikki haar feestje naar de Eemhof geweest. Dat lijkt duur, maar we hadden gespaard bij de C1000 voor kortingsbonnen en andere moeders spaarden mee. Nu ben ik weer aan het sparen bij C1000 voor uitjes…. boodschappen doen moet ik toch en hier dus geen AH met mini’s maar C1000 met nuttige zegels :). Ze ziet er prachtig uit!!

  Like

 11. Wat een gave foto van je meisje!! Echt heel mooi opgemaakt, ik vind het niet tรฉ voor een meisje.
  Zelf een keer zoiets met vriendinnen gedaan, gรกรกf!! Echt heel tof om eens op een catwalk te lopen en de foto’s zijn zo mooi! M’n vader vroeg: “Ben jรญj dat?!” en man vroeg wanneer ik een keer als pin-up ga ๐Ÿ˜‰ .

  Over kinderfeestjes, heb voor dochter een keer oud hollandse spelletjes gedaan, ook een groot succes, behalve het spijkerpoepen, toen werd ik me toch argwanend aangekeken! Ze dachten dat er een spijker in hun achterste geduwd zou worden die vervolgens uitgepoept moest worden :-P.

  Like

 12. Prachtige foto’s! Maar inderdaad wel wat (te?) volwassen misschien.

  Bij ons modelfeestje gebruiken we expres nauwelijks make up. Alleen oogschaduw is voor zo’n jong meisje vaak al heel wat! Onze foto’s zijn wat dat betreft dus iets minder “ouwelijk”. Vinden wij zelf eigenlijk ook leuker.

  Kijk maar: http://www.groeneballon.nl/model

  Margot

  PS: we zitten tot aan de zomervakantie helemaal vol ๐Ÿ™‚

  Like

 13. Hee, helpt nou niemand je eraan te herinneren wanneer je zelf jarig bent!?! Ik weet het, mag ik dan ook komen?? Ik gebruik nooit make-up, dus aan mij valt ook heel wat te pimpen %-P

  Like

 14. Ik vind ze niet ouwelijk en ik vind het met die hoeveelheid make-up eigenlijk ook wel meevallen.

  Susan en chrisy : ๐Ÿ˜€

  Like

 15. Dit is toch wat bijna alle kleine meisjes leuk vinden? Ze hebben een supermiddag gehad en ze houdt er mooie foto’s van zichzelf aan over. ‘s avonds washandje erover en klaar.

  Like

 16. Tja, @insider idd een beetje irritant…… Is het het betweterige toontje of zou het de fijne reclame voor haar bedrijfje zijn?? ;-P ;-P

  Like

 17. Mooie foto’s, ik zie juist weinig make-up. Vind het er behoorlijk naturel uitzien. Ze lijkt door de pose meer volwassen dan door de make-up.

  Margot, beetje flauwe reactie, je reageert anders nooit dus nu niet afkraken en reclame maken voor je eigen toko.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s