Best gevaarlijk, zo’n uitgever!


Een druk weekend!

Circusshow van Lizzy, toneeluitvoering van Annabel. Hoe krijgen ze ’t voor elkaar om die twee voorstellingen precies in één weekend te proppen?! Tussendoor werk ik aan mijn boek, voordat het naar de corrector gaat moet ik nog een paar dingen veranderen.

Kortom, ik ben druk druk druk. En ondertussen word ik dan ook nog gehinderd door twee pijnlijke schouders en een zere nek. Die ene schouder, die had ik al. Die heb ik overgehouden aan mijn val met de fiets enige tijd geleden. Zou nu onderhand wel over moeten zijn. Misschien toch maar eens naar fysiotherapie gaan (alsof ik daar tijd voor heb). Of zou acupunctuur sneller resultaat opleveren?

De tweede schouder en de nek heb ik overgehouden aan de aanrijding van afgelopen week. Ik dacht eerst dat het wel meeviel, maar na een dag of wat begon ik toch behoorlijk stijf te worden. De nek is al wat minder hoor, maar met die schouder moet ik toch maar iets gaan ondernemen. Misschien dat ik korting krijg bij de fysio als ik mijn klachten bundel?

Afijn, dit zit ik nu zo allemaal te bedenken terwijl ik ondertussen hard aan het werk ben. En over mijn boek gesproken, wanneer was ik nou ook alweer bij die uitgever? O ja, op de ochtend van dat auto-ongeluk. En daarvoor: op de ochtend van de val met de fiets. En ondertussen zit ik nu in de kreukels en is mijn auto total loss. Als ik geen atheïst was zou ik nog denken dat God tegen mijn boek is.

Volgende keer moet ik met uitgever maar ergens in de stad moet afspreken. Als ik nog een keer naar zijn kantoor ga dan vrees ik dat het niet zal overleven.

11 thoughts on “Best gevaarlijk, zo’n uitgever!

 1. Geweldig die laatste twee alinea’s. Hoe krijg je het altijd verzonnen.
  Wanneer komt je boek uit? Ligt het dan gewoon bij de boekhandel of is het ergens beperkt verkrijgbaar?

  Like

 2. Oh jee. Ik was gisteren bij een een bijeenkomst bij een uitgeverij en het kabinet viel en twee treinen botsten op elkaar. Help!

  Like

 3. Kijk, ik hou het tenminste bij mezelf. Jij zorgt meteen voor een kabinetscrisis.

  Cleo, het komt uit in juni, het komt bij de boekhandel maar niet bij alle. Het is wel overal te bestrellen (dat wil ik natuurlijk graag, dat je dat doet, bestellen via de boekhandel, want boekhandels bestellen dan meestal meteen twee of drie stuks) maar het kan ook via bol.com etc.

  En natuurlijk komt er een leuke signeeractie ergens. Dat houd ik nog even geheim.

  Like

 4. Echt gevaarlijk, die uitgever. 🙂 Misschien de vollgende keer een ijshockey-uitrusting aandoen? 😉 Ik kijk ook uit naar je boek, is vast lachen! En een signeersactie vind ik heel gaaf. Wat ziet Belle er mooi uit en met die ondeugende oogjes 😀 Heb jij haar zo gesminkt?

  Like

 5. Ik denk dat ik ook maar niet ga morgen… misschien moet ik die twee afspraken die niet door zijn gegeaan wel als voorteken zien……. :!

  Ik zal je de foto’s van E. wel even sturen! Was ook tijger deze week!! 🙂

  Like

 6. O jee ik denk dat jullie maar eens moeten stoppen met naar uitgevers zijn. straks vergaat de aard nog als jullie alle twee tegelijk gaan. 😀 😀

  Like

 7. 😀 Moeke! Corkie: ai, alles goed? Ik weet niet of we 16 juni redden… ik hoop het!
  Muis: tja, die titel is multifunctioneel.
  Sylvie, vast wel, gewoon via bol.com toch?

  O en voor allemaal: Sanzus heeft het overleefd gisteren. 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s