De wedstrijd!


Tja…

Ik had eigenlijk verwacht dat mijn mailbox na de vakantie VOL zou zitten met ‘Je kan er maar beter om lachen’-verhalen en/of foto’s (zie hier voor de wedstrijdoproep), maar niets is minder waar.

Het is digitaal doodstil, om het zo maar te zeggen.

Ik heb wel wat inzendingen gehad, vóór mijn vakantie, een grappig verhaal, een foto van mijn boek op een bijzonder plek, een auto met panne, maar het is nauwelijks genoeg voor een wedstrijd met één categorie, laat staan voor drie categorieën.

Daarom heb ik besloten dat ik de drie categorieën samenvoeg. Er zit weinig anders op. Wat er niet is kan je ook niet verdelen. Vanaf nu is er nog maar één ’Je kan er maar beter om lachen’-wedstrijd en daarbinnen zijn twee prijzen te verdienen, een eerste en een tweede. De inzenddatum is ongewijzigd, 30 augustus, zodat ik op mijn verjaardag, 31 augustus, de winnaars bekend kan maken.

Dus grijp je kans nu het nog kan, wees creatief, graaf in je geheugen. Maak een leuke foto’, een leuk verhaal, stuur een vakantiefoto in, iets van vroeger, in woord, in beeld, het maakt niet uit, als je er maar “Je kan er maar beter om lachen” boven kan zetten.

Inzendingen naar leap@ziggo.nl ovv je naam. Ik ben benieuwd!

‘Je kan er maar beter om lachen’ op vakantie.
“De lekke boot”

27 thoughts on “De wedstrijd!

 1. Hopelijk komen er nog wat leuke dingen binnen. Het is immers nog vakantie, dus als iedereen zn camera standby houdt komt t vast nog goed.

  Like

 2. Misschien ligt het eraan dat ik nog op vakantie moet maar ik had begrepen dat je aan alle drie de opties moest voldoen, dus en verhaaltje en boek en foto. Maar het was dus 1 van de drie?

  Like

 3. Had het bij Margje gisteren al gemeld … heb je boek wél gezocht in Nederland, maar niet kunnen vinden.
  Maaike woont blijkbaar niet zoooo dichtbij (bij mijn geboorteplaats dan) als ik dacht, want die zou toch alle boekhandels “onder handen nemen”?! 😀

  Deze foto van Annabel in de boot brengt jeugdherinneringen bij mij terug, want wij hadden ook zo’n ding (hoewel niet lek dan :-P), en gingen dan vaak naar de Wieringermeer als het mooi weer was. Heerlijk was dat.
  In Frankrijk, in een plaatsje dichtbij ons huis hebben ze een gedeelte van het wandelpad langs een meer gemaakt met van die geteerde balken. En als de zon daarop schijnt brengt die geur me ook in één klap 40 jaar terug in de tijd, want zo rook het daar in de Wieringermeer…
  Afijn, zijn jeugdherinneringen .. telt niet mee voor je wedstrijdoproep natuurlijk, maar het kwam zomaar bij me boven. 😀

  Like

 4. Komt eraan, komt eraan! Twee verhalen…..helaas een zonder foto’s want die afzetters in Frankrijk vragen veel dinero voor een serie van 5 foto’s van omkiepende kano’s.

  Like

 5. He esther,
  Ik geef toe dat ik bij de wedstijd niet mee deed omdat ik dacht, 1 onderdeel weet ik misschien wel wat maar drie, dat wordt hem niet.
  Ik had het dus met als anne begrepen.

  Maar nu meer mogelijkheden 🙂

  Like

 6. @Miriam: hij is gewoon te bestellen bij BOL.com. Misschien is er iemand die hem naar je wil opsturen? Hij is de moeite waard!

  Voor wat betreft de wedstrijd, ik ben niet zo goed in het bedenken/ tegenkomen/ maken van dat soort foto’s … en verhalen al helemaal niet. Misschien lukt er nog iets, dan stuur ik het in.

  Like

 7. *:) ik heb heel de wedstrijd gemist…
  wel toevallig alleen je boek op vakantie gemaild paar weken geleden gewoon omdat ik t leuk vond om aan je te laten zien “waar je naar toe was geweest”.

  ik zal eens kijken wat ik nog tegenkom verder 🙂 Doe ik het voor mijn verjaardag de 23e 🙂

  Like

 8. Heb er weer een paar binnen, leuk!

  Wendy, ik had je foto gewoon in de wedstrijdbox gedaan, ging er vanuit dat ‘t voor de wedstrijd was. 😀

  Like

 9. 🙂 ik weet van niets haha
  ik zit al wel de hele tijd te denken welke stomme dingen mij zijn overkomen – zijn er genoeg – maar of ik er fotos van heb ?? .. ik denk verder

  Like

 10. Ben het 2 weken van plan geweest in Hongarije, had setting vd foto al in het hoofd :). Heel veel plaatsen eindigden op kut daar, en dagelijks reden we langs çserkut. Wilde onder het bordje gaan staan met je boek in de hand en de tekst er boven “soms is het leven zeer kut, maar je kunt er maar beter…” juist. Je begrijpt het, tis er niet van gekomen 🙂 :).

  Like

 11. Hee, die boot hebben wij ook!!! Helaas niet lek, dus geen je-kan-er-maar-beter-om-lachen-moment 😉
  Ik moet bekennen dat ik de hele vakantie niet aan de wedstrijd heb gedacht, maar ik heb ook wel een verhaal …

  Like

 12. Mijn mail is net de deur uitgegaan, ik hoop dat ie goed aankomt 🙂 Ik was er al mee bezig maar heb het na je blogje versneld afgemaakt. Een zeker iemand hier (ik noem geen namen) gaf me veel materiaal en laat me dan ook regelmatig denken : ik kan er maar beter om lachen grrrrrrrrr

  Like

 13. wat flauw.
  er is toch een deadline? en daar koerste ik op. Dus dat er nu nog weinig in je mailbox zit, hoeft helemaal niets te betekenen. Dit is de regels veranderen tijdens het spel.
  jammer

  Like

 14. Tja, als je alles van te voren weet, doe je niks meer (mijn nieuwe motto). Het aanpassen van de regels, ach ik zit er niet zo mee. Heb alleen zo’n lekkere vakantie gehad. Er ging niks mis! Alleen kokend water over mijn voet, telt dat ook?? Verder heerlijk 2 weken zonder pc, tv en nauwelijks telefoon. Dat ga ik doorzetten…hoop ik!

  Like

 15. Nou je had het hartstikke duidelijk uitgelegd hoor Esther. Mijn bijdrage volgt nog, ik weet de seting van de foto al precies, ik zit alleen nog niet in de juiste omgeving 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s