Een feestpakket!


Of er al een tweede druk komt.

Nou, voorlopig nog niet. Er zijn tweeduizend exemplaren gedrukt en er zijn er rond de duizend verkocht (wat niet slecht is in twee maanden). Evengoed: voorraad genoeg dus.

Het blijkt best lastig om (landelijke) media-aandacht te krijgen en ook boekwinkels staan niet in de rij voor debuterende auteurs. En dat terwijl de meeste reacties toch zo positief zijn! Neem nou NBD Biblion, de organisatie achter de centrale bibliotheken. Ze schreven een prachtige recensie waarop de bibliotheken flink inkochten, een echte opsteker! Maar laat ik reëel blijven, het is gewoon rete-moeilijk om in deze tijd échte bekendheid te krijgen.

En daarbij, je kunt het natuurlijk ook niet iedereen naar de zin maken. Niet in een blog (getuige de laatste ontwikkelingen bij Dewi) en niet met een boek. “Gaat nergens over” heb ik ergens gelezen. En: “Ik vind je blog beter”. Tja, dat kan natuurlijk, dat niet iedereen enthousiast over je is. Gelukkig ben je er altijd zélf nog om er een feestje van te maken.

En over een feestje gesproken, ik heb een leuk nieuwtje! Vanaf nu is mijn boek rechtstreeks bij mij te bestellen als gesigneerd cadeaupakket! Heel feestelijk en uitermate geschikt voor een leuke vriendin, voor je moeder of gewoon om jezelf blij mee te maken.

Het werkt als volgt:
Je bestelt één of meerder pakketten via leap apenstaartje ziggo.nl. Je geeft op waar de pakketten heenmoeten en wat je eventueel in de opdracht vermeld wilt hebben.

Je krijgt:
Een gesigneerd boek, een boekenlegger, met een leuke kaart en een verrassing, mooi ingepakt verzonden naar het door jou opgegeven adres.

Het kost:
De normale boekprijs € 17,95 plus € 2,50 verzendkosten. Ik stuur het pakket op zodra het geld binnen is. Rekeningnummer en betaalgegevens ontvang je via de mail.

Vanaf nu zal de link op mijn weblog staan. De gegevens zijn ook de vinden via http://www.esthervuysters.nl

En nu we dan toch bezig zijn:
Inzenden voor de wedstrijd “Je kan er maar beter om lachen” (een leuke anekdote, een leuk verhaal, iets met het thema ‘Je kan er maar beter om lachen’) kan nog tot 30 augustus –> Klik hier!. Op de 31e maak ik de winaars bekend.

25 thoughts on “Een feestpakket!

 1. Ik heb mijn boek besteld via de boekwinkel in Monnickendam , ze hadden het inderdaad noch daar noch bij de Bijenkorf op voorraad .
  Broer van Esther, doe daar eens even iets aan in Monnickendam … 😉
  (Nimo in de Kerkstraat)
  Leuk idee dat pakket !

  Like

 2. De reactie van Anouk (bij Dewi) was misschien niet zo elegant verwoord, maar om nu net te doen alsof ze helemaal geen valide punt heeft…

  Ik lees je blog (al jaren) met veel plezier en gun je alle succes met je boek, maar ik geef wel eerlijk toe dat ik tegenwoordig regelmatig een blogje over sla als het over je boek gaat. Het is “big” in jouw leven, dus logischerwijs gaan veel van je blogs erover. Het wekt mijn interesse echter een stuk minder – en die van Anouk misschien ook – dus in mijn optiek is de verhouding “boekblogjes” versus “niet-boekblogjes” scheef.

  Maar… jouw blog, jouw leven, jouw boek… dus jij bepaalt wat er staat – met aan mij de keuze of ik het lees.

  Like

 3. Ik snap dat best hoor Nancy, ik hou er ook rekening mee dat sommigen de boekblogjes minder intressant vinden en ik probeer daarom alles te doseren.

  Ik vind echter niet dat ik ‘vooral mezelf en mijn boek promoot’ in mijn weblog.

  Daarbij denk ik dat er ook veel mensen zijn die het wel leuk vinden om de gang rondom het boek te volgen. Voor mijn gevoel is de verhouding niet scheef maar he, zoveel mensen, zoveel meningen. 😉

  Like

 4. Nou, Nancy, ben ik niet met je eens, dat van dat de verhouding scheef is. Het lijkt mij dat je als blogger schrijft over wat je bezighoudt, op dat moment. Zoals rondom een zwangerschap ook meer babyblogjes geschreven zullen worden bijvoorbeeld, volgens mij is een boek ook een halve bevalling, dus best logisch dat daar vaak over geschreven wordt.

  Leuk idee Esther, een verrassingspakket! En 1000 boeken verkocht, gaaf!!!

  Like

 5. Goed zeg, 1000 boeken! op naar de volgende 1000 😀 En dat verrassingspakket klinkt ook heel goed! Ik ga eens bedenken wie ik daar blij mee kan maken.

  Like

 6. Ja, wij bloggers hebben het moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Het is de harde realiteit 😥 En een zware taak die op onze fragiele schoudertjes rust.

  En dan maak ik nu even van deze gelegenheid gebruik om mijn nieuwe blog te promoten. Twee blokjes verder in de menubalk.

  Like

 7. Je boek wordt deze week in de Flair genoemd in de rubriek “Lekker lezen” (blz. 94) en krijgt als waardering: Wegleesgehalte? Ultralight (whatever this may be 🙂 ).

  Like

 8. Heel leuk idee om het als cadeau pakket aan te bieden.
  Ga het zeker onthouden voor als er iemand jarig is waar ik niet heen kan/ga en die ik wel graag een presentje wil geven (opsturen)
  Ik vind je heel creatief in de aanpak en promotie. Ben ook nog benieuwd naar de ingelezen of audio versie hoe dat ging en waarom en waar te beluisteren 🙂 maar is geen verzoek om dat met ons te delen ik deel hier aaleen mijn nieuwsgierigheid.
  (n.a.. van alle reacties op vershcillende blogs probeer ik neen reactie te geven die geinterpreteerd wordt zoals ik het niet bedoelde..

  Like

 9. Ultralight 🙂 Klinkt alsof het boek een vliegtuigje is. Nou ja, ik vat het maar als compliment op. 😉 Dank je voor het melden Joske, ik was niet op de hoogte.

  Like

 10. Nou, mijn boek stond n keer vermeld in een artikel ergens in juli, bedoel je dat?

  Ik heb de Flair ff gehaald. Leuk stukje, blij mee!

  Like

 11. Het is toch eigenlijk prima dat er zoveel meningen zijn? Dat houdt het allemaal levendig en spannend hier :D.

  Ik ben het op een ander puntje niet eens met je. Je schrijft dat het lastig is om landelijke media aandacht te krijgen. Ik vind dat je juist ontzettend véél media aandacht krijg; daar kan menig marketingmens een puntje aan zuigen! 🙂

  Like

 12. Hey Es, wat goed, 1000 verkocht! Voor een eerste druk van een eerste boek is een oplage van 2000 trouwens reteveel. Getuigt van geloof in jou van de kant van je uitgever. Het blijft een strijd, boeken verkopen in deze tijd. Je moet er niet rijk van willen worden 8-/

  Like

 13. Wow, al duizend! Dat is mooi. Die tweede druk komt er vast wel.
  Ennuh, ik vind dat je hier niet overmatig promoot hoor. Juist leuk om af en toe te lezen hoe het er voor staat!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s