Gewoon een kwestie van erin geloven!


Spanje, september 2012

Beste boekhandelaar,

De zomer kwam en is gegaan
Het najaar komt er alweer aan
De glossy “Sint” ligt weder klaar
Met daarin dé verrassing van het jaar
Een boek over Het Gewone Leven
Héél bijzonder opgeschreven
Herkenbaarheid en luid gelach
Is wat de taal hierin vermag
Het wist mij zó te amuseren
Dat Piet mij moest reanimeren
In een tijd van crisis en deceptie
Is humor nodig voor reflectie
Zorg voor slingers en voor vlaggen
“Je kan er (tenslotte) maar beter om lachen”
Van de Nederlandse Bridget Jones
Een boek over iets heel gewoons
Succes in december en veel goede zin
En koopt vooral verstandig in.

‘In 2009 hoorde de auteur bij de beste schrijvers van blogs in Nederland. Dit humoristische boek, voor een breed lezerspubliek, getuigt hiervan.’ – NBD Biblion

‘Schrijfster Esther Vuijsters is geestig, soms een tikje vilein en vooral lekker eerlijk in dit dagboekachtige verhaal.’ – Flair

‘Verplicht leesvoer voor iedereen die neigt het leven iets te serieus te nemen.’ – Bart Mos, Telegraaf

‘Een goudeerlijk, intens grappig boek. Een feest der herkenning!’ – Suus Ruis, auteur Tweede viool en Zonde

‘Je kan er maar beter om lachen’ van Esther Vuijsters is als cadeautip opgenomen in de Glossy Sint die eind oktober verschijnt. Sint staat vol decembertips en leuke cadeaus. Voorkom dat u straks ‘nee’ moet verkopen bestel nu ‘Je kan er maar beter om lachen’ van de Nederlandse Bridget Jones.

ISBN 9789490217273 | € 17.95 | A-boek
eBook ISBN 9789490217280 | € 8,95

Dit ‘persbericht’ gaat er vandaag uit naar alle boekhandels in Nederland. Spannend he? Voor de boekhandels natuurlijk, want die kunnen nu de deal van hun leven maken. Het gedichtje komt van mij en voor wat de rest betreft, óók Sint kan er dit jaar maar beter om lachen.

15 thoughts on “Gewoon een kwestie van erin geloven!

  1. Zeker gaaf hoor! (volgens mij is gaaf ook een typisch woord uit de jaren 80, om nog even aan te haken bij je vorige blog). Ehm…ik vind het een beetje genant om het zo te moeten doen (het lijkt zo op zeuren/leuren/kinderachtig gedrag maar ik weet niet hoe ik je anders moet benaderen :$), maare…ik had begrepen dat ik een exemplaar van je boek had gewonnen (vorig jaar met een “prijsvraag” over je leukste blog). Heb hem nog niet ontvangen, vandaar. Maar als ik dat verkeerd heb begrepen, dan ga ik vandaag direct naar de boekenwinkel om je boek aan te schaffen. Ik hoor er zoveel over, alleen maar positief ;-), en ik wil het nu ook hebben! Geef ik mezelf alvast een sinterklaascadeautje…. 🙂

    Like

  2. Hahaha, joh, daar had je me gewoon over kunnen mailen!

    Was dat die Bethlehemblog? Of een andere? Ik weet dat ik op een gegeven moment nog twee boeken moest opsturen, eentje naar Sanneke en de ander zal dan naar jou zijn geweest, heb daar toen een oproepje voor geplaats ivm adres doorsturen maar idd maar één reactie gekregen.
    Mail me even op leap@ziggo.nl en sorry voor de verwarring.

    Like

  3. Leuk, alleen jammer dat ik hem al uit heb. Komt er nog een keer een vervolg of ben je daar nog niet mee bezig (kan ik me voorstellen hoor).

    Hoe is t met de vogelkooi??

    Like

  4. De vogelkooi is gearriveerd en in elkaar gezet, Tuffy heeft nu zijn eigen landingsbaan (ook wel ‘de duikplank’) genoemd en hij zit als een prinsje in zijn kasteel. Binnenkort een foto.

    Vervolg; nog niet mee bezig. Weet nog niet wat ik wil.

    Like

  5. Leuk!!

    Mocht ie de deur nog niet uit zijn, kijk dan nog even naar deze zin: “Voorkom dat u straks ‘nee’ moet verkopen bestel nu ‘Je kan er maar beter om lachen’ van de Nederlandse Bridget Jones.”
    Een komma, punt of wat dan ook tussen ”verkopen’ en ‘bestel’. Zou ik doen. 😉
    Veel succes!!

    Like

Leave a comment