Popcorn!


Oké, ons hele huis stinkt naar ontplofte mais en ik zag het even somber in toen het apparaat aan alle kanten begon te roken (‘dat hoort, Es’) maar lékker, die popcorn, lékker! Ik denk dat ik vanaf nu nooit meer iets anders eet.

Liz, Annabel, Vriendinnetje M., buurvrouw C. en vriend A. hebben voorgeproefd en zij hebben het bevestigd: onze popcornmachine bakt de lekkerste popcorn ooit. U kunt ons boeken. Krijgt u die koekebakker op de bovenste foto er gratis bij!


O en waarom lopen ze er zo opgedrikt en zomers bij? Ze hebben zich speciaal omgekleed voor de introductie van de popcornmachine. Sterker nog, Paul wilde beginnen maar moest even wachten want de dames hadden zich nog niet voldoende gemake-upt.

12 thoughts on “Popcorn!

 1. Prachtig, de dames weten wel hoe ze moeten presenteren 😀 Dat je schrok van de rook snap ik maar och, ik zag ook 2 brandblussers staan 😉

  Like

 2. Zien we eindelijk je gemarmerde kelder ‘s! 🙂

  Is dat Paul achter de machine? Zou hem niet herkend hebben. (maar dat komt misschien omdat ik Paul niet ken, haha. ik bedoel van eerdere foto’s)

  Like

 3. Je kunt zeggen wat je wilt van Paul, maar origineel is ie wel. Wát een feest voor de meisjes in huis! En voor de buurt. En voor de familie. En voor ons, om het verhaal.

  Like

 4. Lijkt op Robbie Williams? Hahahaha, mocht ie willen. Robbie dan he? 😉

  Sorry, de meiden zijn niet te huur, die hou ik lekker voor mezelf. 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s