Goedemorgen zeg!


Ik was moe, echt heel moe.

Al een paar dagen eigenlijk. Ik weet niet precies waarvan. Zo zwaar was mijn week niet geweest, op de Efteling na had ik me niet echt druk gemaakt. En de meiden sliepen beter. (Goed zelfs eigenlijk.) Maar ik was kapot. Ik las een spannend boek, tot half twaalf, toen ging het lampje uit.

Paul stond heel vroeg op, samen met Liz. Laatstgenoemde moest hockeyen ergens een eind weg. Ze vertrokken voor dag en dauw. Annabel werd even wakker en kroop bij mij in bed. We snurkten direct weer verder.

We werden uiteindelijk wakker van de brievenbus. Een beetje gedesorieenteerd keek ik om me heen. Annabel lag naast me, Paul was weg.De zon scheen buiten. Wat voor dag was het vandaag? Ik richtte me op en keek op de wekker. Kwart voor elf. Wááát?! Kwart voor fokking élf? Wel alle koningsliederen nog aan toe, zo laat was ik niet meer opgestaan sinds ik een twintiger was!

Ik rekte me uit en douchte lang. Ongelooflijk zeg, wat had ík lekker geslapen. En Annabel had het blijkbaar ook nodig*. Maar hallo, kwárt voor élf!? Ik schaam me er al de hele dag een beetje voor.

Niet verder vertellen he?!

* Toevallig gisteren de uitslagen gekregen, een (iets) te laag ijzergehalte en een parasiet. (Wordt binnenkort behandeld.) Daar zal de moeheid vandaan komen. Van Liz’ arm wordt volgende week een echo gemaakt.

9 thoughts on “Goedemorgen zeg!

 1. Niks om je voor te schamen hoor! Het is weekend, je moet en hoeft niets en blijkbaar hadden jullie wat extra slaap nodig.
  En fijn dat de uitslagen niets alarmerends bevatten.
  Geniet nog van je weekend!

  Like

 2. Heeeerlijk zo lang uitslapen. Is toch genieten?
  Mij lukt het niet. Vannacht was het 2 uur voor we sliepen (gezellig bij vrienden geweest). Maar gewoon standaard om half 7 wakker. Balen.

  Like

 3. Niet schamen maar genieten 🙂 Van wie moet je trouwens vroeg op staan? Niet van Paul en de kletsen ;-P Fijn dat je een deel van de uitslagen al hebt en het niets engs is! Mischien kun je aan de dokter vragen dezelfde tests te doen ivm jouw vermoeitheid. Het zal toch niet dat je een parasiet van Annabel hebt overgenomen :{

  Like

 4. Ach, zo af en toe moet kunnen toch? Ik had hetzelfde voornemen vanochtend maar ik moest een kind de deur uitwerken om 8.30 en toen was ik klaarwakker 😦

  Like

 5. Ben ook wel es moe dat ik niet vroeg kan slapen…..meestal is dat soort moe van stress dat je blijft malen, dan helpt ontspannen zoals lezen bij mij voor slapen

  Like

 6. Hier weer een zgn ‘spooklezeres’; moest ineens lachen bij het idee dat die parasiet dus ook gewoon op je zakjes overleeft ha ha ha 😛 kijk… dat vind ik nou weer knap!
  maarre…. suc6 ermee!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s