Een ongeluk zit in een klein hoekje

auto

En zou het ongeluk daar nou blijven, in dat kleine hoekje, dan zou het nog niet zo erg zijn. Maar met een fles drank op én een auto bij de hand, zit het ongeluk vaak gewoon midden op straat. Of nog erger: op de stoep!

We zaten net aan de koffie – de kinderen speelden buiten in het speeltuintje – toen we een paar doffe knallen en het gerinkel van glas hoorden. Iemand schreeuwde, er rende een man langs en uit het raam zagen we een auto op z’n kop liggen. Een ander auto (die op de stoep geparkeerd gestaan had) was met zijn kont op een paal geduwd.

De man die het eenzijdige ongeluk had veroorzaakt had niets, alleen een snee in zijn neus en een stuk in zijn kraag. Hij was uit de bocht gevlogen, de stoep op gereden, had een auto geramd en was daarna zelf over de kop gegaan. Politie en ziekenwagen waren er snel bij.

“Als ik uit hier klaar ben gaan we een broodje shoarma eten”, hoorde ik de bestuurder zeggen. Hij stond met zijn mobiel aan zijn oor en liet de politie wachten. De agent keek niet al te vriendelijk.

Op het moment dat ik de kinderen wilde gaan zoeken kwamen ze net aanlopen, drie stuks met verbaasde gezichten. Ze liepen zigzaggend om de gevelde auto’s heen. Ze zouden er die avond alle drie wakker van liggen.

“Goh”, zei Lizzy. “Wat is hier gebeurd?”

“Een ongeluk”, constateerde Annabel. “Ik hoorde net al een knal.”

“We liepen hier net nog langs”, zei vriendje J. verbaasd. “Op de stoep.”

Op dat moment trok er een koude rilling door mijn lijf. Dronken klootzakken in auto’s. Ze zouden ze allemaal moeten opsluiten en langzaam laten wegrotten. In een héél klein hoekje.

~~~~~~~~

Een iets luchtiger onderwerp: op www.esthervuijsters.nl is het vandaag weer VerrassingsVrijdag! Vandaag met een leuke blog en een grappige vraag. Doe mee en win!

2 thoughts on “Een ongeluk zit in een klein hoekje

  1. En natuurlijk krijgen we er weer gratis seks bij. Don’t worry mensen het aangekaart bij VOL en de Captcha gaat er ook af (als ‘t goed is)…

    Like

  2. Valt gewoon niet goed te praten!

    Fijn dat captcha er afgaat. Er reageert bijna niemand meer op jullie blogs. Vind de site ook een stuk minder ‘klikbaar’ dan voorheen. Je klikt niet makkelijk even van de ene blogger naar de andere zoals voorheen wel het geval was.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s