Oversekste linkgenerator?!

Nieuwe afbeelding

Ik schreef er al eens eerder over, seks sells.

Bij Vrouwonline weten ze dat als geen ander. Squirten (nog nooit van gehoord? Echt niet? Nou ja, voor jou dan: squirten staat voor vrouwelijke ejaculatie, tsssk, dat je dat niet wist), penisweetjes en een masturbeerapp, het kan allemaal.

Natuurlijk staat er meer op de nieuwe site dan seks. Leuke nieuwtjes, veel food en als je heel goed zoekt : een paar ontzettend leuke bloggers! Die bloggers schrijven over het nieuws en geven hun persóónlijke kijk hierop. Echt leuk!

Nou zit er áchter Vrouwonline een heel intelligent besturingssysteem. Dit systeem koppelt ‘gerelateerd nieuws’ aan blogs en artikelen. Dat is heel handig wanneer je als lezer bijvoorbeeld eens wil doorklikken. Alleen: de linkgenerator blijkt ietwat oversekst.

Toen ik een paar dagen geleden over onze nieuwe bank schreef was het relateerde nieuws: orgasmes tijdens de bevalling en celebzoenen.

Blog over kwallen op het strand: vijf tekenen dat hij goed is in bed.

Blog over Hollandse nieuwe: seksverslaving.  

Ja zeg, zo lust ik er nog wel een paar. Gerelateerde artikelen dan he? Van Hollandse nieuwe heb ik inmiddels weer genoeg gegeten. (Alhoewel een lezeres opmerkte dat bij de Hollandse nieuwe het artikel ‘overbeHARING’ wel erg toepasselijk was!)

In het begin maakte ik grapjes in de trant van ‘ik had wel eens seks  met een kwal, maar dat was toch echt al lang geleden’ maar ik kon wel aan de gang blijven. Het ene na het andere schunnige artikel verscheen onder mijn blogs.

Inmiddels weet ik dat het niet zo bedoeld is. Kennelijk is er iets nog niet goed afgesteld on site en daar wordt aan gewerkt. Ik ben er van overtuigd dat binnenkort alles netjes op een rij staat, zoals het hoort. Geen seksgerelateerde artikelen bij ons nette bloggers.

Alhoewel, nette bloggers… toen ik laatst inlogde bij Bol.com, en mijn eigen boek zocht, kreeg ook al zo’n vreemde hit:

“Liefhebbers van Esther Vuijsters bestelden ook: vijftig tinten grijs en vijftig tinten donker van L.J. James.”

Tjee. Zouden ze bij Vrouwonline en Bol.com dezelfde linkgenerator hebben? Of ligt het toch écht aan ons?!

Op www.esthervuijsters.nl gaat het vandaag niet over seks maar over … lees zelf maar. Kan je meteen even kijken naar het nieuwste speeltje: de tutti frutti van de dag!

6 thoughts on “Oversekste linkgenerator?!

 1. Met de reclame valt het wel mee vind ik, maar de links, die werken nog niet zo goed, nee ;-p

  Wat ik ook lastig vind, is dat je niet direct kan zien wie het blogje heeft geschreven, maar toen ik deze titel zag moest ik toch wel heel erg aan jou denken 😉

  Like

 2. Merk aan mezelf dat ik wel lees maar het inderdaad jammer vind dat niet duidelijk si van wie het is (geen idee waarom ik het wil weten want lees ze allemaal wel, maar toch wil ik het weten…)
  En reacties achterlaten heb ik geen zin meer in – moet namelijk inloggen en dat vind ik vervelend (die captcha vind ik hoogstirritant maar die ging er geloof ik af).

  Wat ik wel fijn vind is dat nog steeds de blogs wel bij elkaar staan. Was bang dat ik naar alle blogs moest zoeken maar dat valt dus mee.

  Kortom: ben er ngo niet helemaal aan gewend, maar komt vast goed 😉

  Like

 3. vreemd…ik heb toch echt al die reclames niet.
  ja rechts een balkje en daarin wat reclame voor VOL en soms iets voor een fiets of een energie maatschappij….

  mss vinden ze bij vol me wel te braaf voor al die seks reclames (a)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s