Hoe vindt u mij?

Ik gluurde over mijn schouder. Was die SEO-expert nou eindelijk vrij? Ik had wat vragen over de vindbaarheid van mijn blog (hoe vindt u mij?). En zo’n search engine optiman, die kon mij daar vast alles over vertellen!

WordPressTim

De speeddate met WordPressTim had ik inmiddels achter de rug. Tim had me een heleboel uitgelegd over Google analytics terwijl hij ondertussen ‘even snel’ een paar nieuwe plugins op mijn site installeerde (check bijvoorbeeld my life in-stagram). Man, wat een handige gast, die Tim!

Gezellig druk

Het was gezellig druk bij Sanoma. Experts, medebloggers, de meiden van Blogtoday, allemaal waren ze zoekende op onze eigen manier (zou die SEO-man daarom zo populair zijn?) ik ontmoette Edith van Style has No size. En Negin van NeginMirsalehi.com. Wat leuk zeg, al die bloggers bij elkaar, wat waren ze verschillend!

Affiliate wát?!

Ik keek de zaal rond: social media, affiliate marketing wie had ik nog niet ‘gehad’? De SEO-meneer was nog steeds bezet. Hij was op dit moment in gesprek met één van de piepjonge lifestylebloggers. Ik was hier overduidelijk de oudste.

“Blog jij al tien jaar?” riep één van de beautybloggers vol ontzag toen ik met haar in gesprek raakte.

“Yep, ik ben een blog-o-sauriër,” grapte ik.

Máxima!

De beauty bekeek me van top tot teen, haar blik ging via mijn zwarte laarzen naar mijn rokje, langs mijn t-shirt en losse haren. En nét toen ik me ongemakkelijk begon te voelen riep ze: “He! Jij lijkt op Koningin Maxima!”

seo teksten

Op dat moment riep de SEO-expert mijn naam. Tijd voor onze date. Snel liep ik naar zijn tafeltje, ook hij was zo te zien net uit de luiers. Maar eigenlijk maakte het maakte me niet meer uit.

Ik was dan wel een belegen blogger, maar ik leek mooi wél op Koniging Maxima!

Oranje boven!!

——————————————

Hoe het is geworden? Kijk op www.esthervuijsters.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s