Geluk is een lot uit de (Staats) loterij! Doe mee en win!

Geluk. De zoekt het dicht bij huis – Een nieuwe keuken? Een plek voor jou en je geliefde? – de ander reist ervoor naar de andere kant van de wereld.

 

Staatsloterij gelukstrekking winnenNeem nou mijn vriendin Inge, zij ging helemaal naar Afrika. Maar wat een pech, haar iPod begaf het vlak voor vertrek. Hoe moest dat nou? Zou ze straks nou écht in een overland truck door de Serengeti hobbelen zónder haar favoriete muziek?!

Vijf mensen blij maken

Gelukkig niet. Vijf mensen mocht ik in aanloop naar de Staatsloterij Gelukstrekking een ‘geluksmoment’ geven. Vijf mensen! Blij maken! En Inge was één van hen. Samen kochten we een nieuwe geluidsdrager voor haar.  Eéntje met 160 GB,  genoeg voor 40.000 geluksmomentjes!

“Ik voel me opeens méér dan jarig! En mijn verjaardag is toch echt pas in december!” –Inge

Geluk hebben is fijn. En hoewel geld hierbij niet altijd een rol speelt is het wél een handig middel om wensen te kunnen vervullen. En die wensen? Die kunnen héél divers zijn. Het tweede geluksmomentje bijvoorbeeld, ging naar mijn broer Giel, die dol is op mooie auto’s. Zijn gezícht toen hij voor die Ferrari stond en de sleutels overhandigd kreeg. “Ga jij maar lekker een stukje rijden!” En daar ging hij! Scheuren joh!

“Als ik ooit nog eens de Staatsloterij win, dan weet ik het wel!” – Giel

Dicht bij huisg2b

Voor een geluksmomentje dicht bij huis ging ik langs bij mijn buurvrouw. Die kreeg een pakketje ‘woongenot’, soort presenteerblaadje maar dan op kussens. Een abonnement op een woontijdschrift, een high tea en… een dikke knuffel van mij en de kinderen. Omdat ze gewoon een heel fijn mens is.

Grote liefde voor collega

Net als mijn collega Miranda. Die was namelijk al een tijdje verliefd. Op een fototas, wel te verstaan. Ze kwijlde haar hele toetsenbord onder. Maar ja, als je net voor jezelf ben begonnen dan zoiets al snel te duur. Wat heerlijk dat ik er voor kon zorgen dat ze haar Grote Liefde in haar armen kon sluiten!

Mooi pech!

En dan BFF Frances. Die had mooi pech dit jaar. Ze gingen op vakantie naar een prachtig wijngebied – samen met haar Geliefde – wordt Geliefde ziek! Aju vakantiegevoel en aju lekkere wijnen. Ze had eerst helemaal niet door waarvoor ik kwam, pas toen ik haar een grote envelop overhandigde begon ze wat te vermoeden. “Geluksmomentje? Voor ons?”

staatsloterij1“Waaaaahahaha! Nee! Es, een overnachting in een wíjnvat!? Dat meen je niet? Wat ontzettend cool & grappig!” – Frances

Doe mee en win!

En als iedereen uiteindelijk is uitge-ohh-en-aahhh’t heffen we het glas. Op de gezondheid! Op geluksmomentjes. Op.. jullie! Dank je wel staatsloterij, voor deze mooie opdracht, en lieve lezers…

Klik hier door om mee te doen aan de Staatsloterij –actie. Wie weet win jij een gelukslot!

Proost!

G4b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s