Op welke celeb lijk jij? Test het hier!

Ik lijk op Winona Ryder.

Wisten jullie niet he? Ik ook niet. Tot voor kort dan. Ik dacht eigenlijk altijd dat ik een beetje op Maxima leek, want dat krijg ik nog wel eens te horen, maar nee. Winona it is.

Celebrity look alike generator

celeb-esHoe ik dat nu weet dan? Hoe ik daar achter kwam? Simpel, ik heb mijn foto door de Celebrity look a like generator gehaald. Werkt zo: je uploadt een goed lijkende foto van jezelf en de generator geeft aan hoeveel procent overeenkomst jij hebt met de heersende celebs.

87% Winona!

Ik was wel blij met mijn 87% match met Winona. En Charlize Theron (86%) als goede tweede is natuurlijk ook niet verkeerd. Beide dames zijn toch bepaald niet lelijk en daarbij zijn ze zeker zo’n honderd kilo lichter dan ik. Ook de andere foto’s die ik te zien kreeg (82% match) vielen niet tegen. Oké, die lodderige foto van Britney had niet gehoeven en een 80% match met Jason Statham is natuurlijk wel jammer, maar zo’n generator zit er ook wel eens naast. Voor de rest: goed voor mijn zelfbeeld!

Test het zelf!

Wil jij ook weten op wie jij lijkt? Of je de ogen van Drew Barry more hebt, of de neus van Tara Reid? Zoek dan snel een goede foto en test het hier! En? Wie is het geworden? (Hopelijk niet Jason Statham)

Meer lezen?  Op www.esthervuijsters.nl staan elke dag verse blogs!

Celebrity-look-alike-generator

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s