Onder hypnose (weer) verliefd worden?!

In Amerika is het een hit.

Onder hypnose (weer) verliefd worden op je eigen man. Dé manier om een scheiding te voorkomen en om de sleur te doorbreken. Maar werkt het ook echt?

Hypnotherapie bij relatieproblemen

Een rondje surfen – ik vraag naar ervaringen met hypnotherapie bij relatieproblemen – levert veel Engelstalige, maar weinig Nederlandse hits op. Of er iemand hier ervaring heeft, vraag ik op een relatieforum. Niemand reageert. Kennelijk zijn we hier in Nederland een beetje te nuchter voor. Of ik zoek niet op de juiste manier.

Alles kan!

“Alles is mogelijk met hypnose, indien het ook téchnisch mogelijk is”, lees ik de site van het hypnosecentrum. Met technisch mogelijk bedoelen ze dat de ”ingrediënten’ aanwezig zijn. Dat er geen ‘onderdelen’ missen. Afvallen, stoppen met roken, relatieproblemen en zelfs prestatieverbetering (?) behoren tot de mogelijkheden. En ja, ook relatieproblemen pakken ze aan. Of het werkt? Geen idee. Er is geen gastenboek.

Ervaringsdeskundigen

Met de Engelse links heb ik meer succes. Jammer genoeg doen de meeste ‘ervaringsdeskundigen’ hun verslag op de site van de behandelaar waardoor er van objectiviteit natuurlijk geen sprake is. Gelukkig vind ik ook wat andere verhalen. Zo schrijft de auteur van deze blog openhartig over haar pogingen om haar relatie te lijmen door middel van hypnose. Ze bezocht meerdere therapeuten en haar insteek was steeds net een beetje anders. Of het hielp? Nee. Zij en haar man zijn inmiddels gelukkig gescheiden en beiden hebben een nieuwe partner.

“Bringing back that missing spark and attraction!”

Bijna jammer

Kortom, de enige echte ‘ervaring’, zegt dat het niets is. Toch blijf ik er benieuwd naar, naar het effect van een hypnose. Want dat het verschijnsel bestaat, daar twijfel ik niet aan. Maar of het mensen ook écht kan helpen, dat is de vraag. Bijna jammer dat ik geen relatieproblemen heb, want dan kon ik het proberen.

Of toch?

Bij het hypnosecentrum kan je trouwens óók behandeld kan worden voor huidverjonging, gewichtsmanagement en oogcorrectie, zie ik net. Zelfs een writersblock kunnen ze aanpakken!

Mocht ik dáár dus binnenkort last van krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn! Inspiratie gegarandeerd!

Lees verder op www.esthervuijsters.nl, vandaag over… het effect van hoge hakken op mannen.

One thought on “Onder hypnose (weer) verliefd worden?!

  1. ik lees ‘ ervaringen met hypnotherapie bij relatieproblemen’ en denk dat het een blogje is van Denise….oh, schaam, schaam.
    Maar daarna komt de vraag op ‘ waarom zoekt iemand naar ervaringen met hypnotherapie bij relatieproblemen’???

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s